Незаменими дрехи, които ще Ви накарат да изглеждате модерни през пролетта

Незаменими дрехи, които ще Ви накарат да изглеждате модерни през пролетта

Когато става дума за пролетта, всички обръщаме внимание на светли и сочни нюанси, сякаш по магия. Зимата ни измори със своите мрачни, тъжни и студени дни, така че всички искаме да се доближим до топлия сезон и да се потопим в света на леките материи, спокойните разходки и слънчевите дни. Сега е моментът да актуализирате гардероба си и да купите няколко рокли, панталона или жилетки, които ще ви позволят да изглеждате модерно през пролетта

 

Рокля с флорални щампи

Пролетта е невъзможно да си представим без флорални щампи. Рози, теменужки и всякакви диви цветя ще се „разлеят“ върху роклите и ще ги направят божествени и вдъхновяващи. Очакват ни луксозни рокли в стила на 70-те с различни флорални шарки, както и варианти с цветя в японски стил. „Експлозията на цветята” ще бъде толкова силна, че ще украсят блузи, поли и аксесоари.

Кожени панталони

Кожените панталони ще спестят всяко изображение и лесно ще издигнат стила ви на ново ниво. Естествено, говорим за опции от еко кожа. В тенденцията са кожените панталони в пастелни нюанси, както и ярки, до червено и зелено. Що се отнася до моделите, не се колебайте да инвестирате в карго панталони, бермуди и къси кожени панталони.

Плетена жилетка

Мода пролет  е немислима без жилетки. Но не говорим за онези тежки модели, които носехме през зимата, а за много по-леки, романтични и закачливи варианти. Казано по-просто, за пролетта ви трябва къса жилетка в ярки цветове с бродерия, шарки, красиви копчета, волани и други декоративни елементи.

Риза тип пуловер на райета

Ако искате да изглеждате стилно през пролетта, днес потърсете ретро риза в стила на 70-те с големи райета и яка. Този елемент от гардероба отново е на мода. В комбинация с широки дънки и боти до глезена ще получите уникален образ.

Суичър рокля

За тези, които обичат да се обличат женствено, роклите-суичъри са на мода. Те ще бъдат находка за много жени, защото могат да се носят както в ежедневието, така и на партита. Модните рокли-суичъри се съчетават добре с кецове през деня и боти до глезена вечер.

Оверсайз блейзър

Въпреки факта, че модата е взела курс на елегантни неща, които позволяват на жените да подчертаят фигурата, нещата оверсайз все още не са излезли от мода. Следователно в гардероба ви трябва да има огромно яке с почти мъжка кройка, в което можете да се чувствате прекрасно.