Как да скриете несъвършенствата по фигурата с рокля?

Как да скриете несъвършенствата по фигурата с рокля?

Нашите съвети

Перфектен стайлинг? Подходяща за фигурата, удобна, но най-вече такава, в която ще се чувствате страхотно! За да постигнете такъв ефект, си струва да запомните няколко трика, благодарение на които лесно можете да скриете всички недостатъци на фигурата и в същото време да подчертаете предимствата й. Днес ви предлагаме как да скриете по-изпъкнал корем в красива рокля. Това е един от проблемите, с които се сблъскват много от нас, независимо от фигурата, защото малко повече мазнини в областта на корема и ханша е един от присъщите елементи на женствеността. Не забравяйте обаче, че ако изпъкналият ви корем изобщо не ви притеснява, не е нужно да го маскирате! Решението дали да скриете или оголите част от тялото си зависи изцяло от вас! Най-важното е винаги да се чувствате добре в тялото си.

 

Каква кройка на роклята прикрива корема?

Ако искате да изглеждате добре в рокля и да скриете изпъкналия си корем, избягвайте прилепнали и тесни рокли по средата на тялото. Каква кройка ще скрие изпъкналия корем? На първо място избирайте по-свободни модели (което не означава, че трябва да са твърде големи!), за да отвлечете вниманието от проблемната част на тялото и в същото време да подчертаете силните страни на фигурата.

 

Не забравяйте обаче, че окончателният избор на най-добрата за вас кройка на роклята изисква цялостен поглед върху фигурата. Ако имате тънки рамене, оформен бюст и тясна талия, но малко по-голям корем и бедра, добър избор са разкроени рокли с дължина до коленете или миди, които подчертават горната част на тялото и маскират долните, проблемни части. При фигура ябълка, с по-масивни рамене, по-големи гърди, едър корем, тесни ханша и оформени крака, изберете по-свободни, семпли рокли, както и такива с трапецовидна кройка. Можете също да изберете дължината на мини и да разкриете краката си. Или може би харесвате оверсайз кройка? Страхотно е, защото от няколко сезона широките рокли са истински хит и няма индикация, че популярността им ще започне да намалява, така че можете да ги избирате, докато пазарувате.

 

Как да скриете страните в тясна рокля?

Когато търсите идеалната рокля, която да прикрие изпъкналия ви корем, не е нужно да се отказвате напълно от вталените модели! Нашите предложения в сайта включват множество официални рокли, които благодарение на шивашки трикове, като плисета или кокетни волани в централната част, перфектно прикриват малко проблемната част от тялото, а в същото време разкриват останалите предимства на фигурата. Те са идеални и ако искате да скриете друг проблем, често свързан с леко изпъкнал корем – т.нар. страни, с които много, често дори много слаби жени, се борят. Ваши съюзници ще бъдат рокли-кимона с по-свободна горна част, но в същото време вталени на ханша, модели с горнище тип плик, красиво оголващи деколтето, U-образни или V-образни деколтета…както и рокли от меки, шарени материи. Посегнете към модели с вертикални линии, изберете големи шарки и обърнете внимание дали материята е лъскава или матова. Матовите материи ще бъдат много по-добър избор, тъй като ще помогнат за маскирането на проблемните части на тялото. Разбира се, за по-големи събития можете да носите и моделиращо бельо – добре подбраните бикини с вдигната талия, подплата или полухлъзгане, поддържащи средната част на тялото под контрол, ще ви помогнат да скриете страните в тясна рокля и маска леко изпъкнал корем.