Носите ли дрехи голям размер?

Носите ли дрехи голям размер?

Всяко тяло е красиво! Дори и да носите плюс размер, пак можете да изглеждате стилно. Ето как? Достатъчно е да не допускате онези стилистични грешки, които могат да развалят визия, съставена дори от най-модерните дрехи. Запознайте се с тях с нас и изглеждайте зашеметяващо, независимо от размера.

Носенето на дрехи в големи размери

Мислите ли, че oversize е идеален за пълни момичета? За съжаление, не винаги. Оверсайз дрехите напълно губят фигурата ви, което също има много силни страни. Ако гърдите ви са големи, носете рокли или ефектни блузи, които са прибрани надолу, за да подчертаете това. Ами тогава изпъкнал корем? Разкрояване под гърдите ще работи добре. Освен това широките панталони без изражение само ще увеличат тази част от фигурата ви. Затова избягвайте безформените анцузи, суичъри или други дрехи, които са с няколко размера по-големи.

Панталон с ниска талия

Имате ли изпъкнали страни и широки бедра? В никакъв случай не трябва да носите хипстъри. Такава ниска талия ще разшири още повече тази част от фигурата ви и в резултат ще подчертае това, което искате да прикриете. Справяте се по-добре, ако изберете панталони с висока или класическа талия.

Ясен тотален външен вид

Твърди се, че момичетата с големи размери не винаги изглеждат добре в смели щампи. Тук сме съгласни, но не винаги трябва да е така. Много по-лошо решение за жените с голям размер ще бъдат монохромните визии в светъл цвят, например бяло, бежово, екрю и дори такива модерни пастелни цветове като пудрово розово, ментово, синьо или лавандула. Ако това са любимите ви цветове, тогава ги съчетайте дантелена блуза с по-тъмен стилизиращ елемент, като черен панталон и сако от камеля. Не забравяйте, че трябва да сте умерени, когато носите ярки цветове.

Хоризонтални ивици

Това е модел, който трябва да се избягва, ако не искате да разширите фигурата си още повече. Затова избягвайте такива тениски, блузи или рокли. Харесвате ли коланите? Носете вертикалните за предпочитане в по-дебело издание. Твърде фините ивици ще го направят по-дебел във вашия случай.

Малки екстри

Аксесоарите правят дори най-простият стайлинг да изглежда изключително стилен и модерен. Въпреки това, ако носите плюс размер, не забравяйте да не избирате малкия размер. Клъч чанта е добре, но малко по-голяма версия ще бъде по-добра.

Дребни и фини шарки

Харесвате ли рокли на цветя? Не е нужно да се отказвате от тях, ако запомните едно много важно правило. Можете да носите цветя само когато моделът е доста голям и изразителен.

Ниски токчета

Маратонките са единственият вид равни обувки, които можете да си позволите, ако носите големи размери. Обувките с ниски токчета правят фигурата ви да изглежда по-ниска и следователно по-широка. Затова избирайте модели със стабилен ток. Този не трябва да е много висок. Достатъчно е само леко повдигане. Можете също да носите клинове. Краката ви ще ви благодарят за това. А високите токчета? За съжаление не са за вас. Твърде високите и тънки токчета, вместо да удължават и отслабват краката, ги карат да изглеждат по-масивни, отколкото са. Просто нарушава пропорциите.

Лошо подбрано бельо

Жените с големи размери обикновено избират твърде малко или твърде голямо бельо. Не се срамувайте от размера си и избирайте комплекти, в които не е нужно да се насилвате. Когато избирате правилното бельо за дами с големи размери, не само размерът е от значение. Ако имате големи гърди, откажете се от подплънки.

Клин

Тази част от вашия гардероб е много взискателна. В него най-добре изглеждат момичета с дълги, тънки и оформени крака. Имате второто, но бедрата ви може да са по-малко обемни? Или може би прасците са ви недостатък? Никога не носете клинове! Дори и у дома. Това облекло не прощава и веднага ще посочи недостатъците на вашата фигура.

Твърде къси дрехи

Панталони 7/8, блузи с копчета или пуловери, които завършват точно над ханша, не са за вас. Ако искате да подчертаете талията си, тогава носете панталон с висока талия и прибирайте плътно прилепнала блуза или секси боди. Кроп топовете могат лесно да разкрият твърде широки страни по време на ежедневните дейности. И защо е по-добре да се откажете от панталони 7/8? Такъв модел оптически скъсява краката и по този начин ги удебелява.

Каква рокля за плюс размер?

Наближават поводи като абитуриентски бал или друго събитие, по време на които обичаме да се чувстваме женствени и секси. Търсите и не знаете кой да изберете?

 

Момичетата с голям размер също могат да изглеждат стилни и секси. Всичко, което трябва да направят, е да запомнят нашите съвети по-горе, когато композират външния си вид. Ако ти носиш плюс сайз и спазваш горните съвети, ще изглеждаш винаги прекрасно?