Къса кожена пола с дантела. Кожена пола молив: с какво да ги облека?

Къса кожена пола с дантела. Кожена пола молив: с какво да ги облека?

Съвети на стилистите

 

Кожената пола-молив съчетава строг женствен силует и благородна текстура на материала. Този елемент от облеклото е актуален от поне десет години и нежният пол няма да се откаже от него. Знаейки как да изберете правилната пола-молив, къде да носите и какво да комбинирате, можете безпогрешно да създавате различни модни образи – от делови и строги до романтични и съблазнителни.

 

Какви са моделите кожени поли молив

Днес плътно прилепнали тесни модели имат различни опции. Дизайнерите предлагат модели кожени поли молив за всеки вкус – остава само да изберете правилната кройка и да решите какво да носите с любимото си нещо, за да получите наистина ефектен лък.

Кожените поли с висока талия въплъщават строгост с нотка на безусловна сексуалност. Днес отговорът на въпроса кой носи такава пола е недвусмислен – както стройните високи момичета, така и собствениците на закръглени форми с подчертана талия ще могат да си позволят такъв стил. Правилно седнал модел ви позволява да начертаете пропорции и да постигнете грациозен силует. Носейки го с тениска, можете да изглеждате женствени и небрежни.

Всеки „молив” под коляното е най-сдържаният и елегантен вариант. Този модел може да се носи в офиса, за важни преговори или просто да се подчертаят дългите крака и да се подчертае добрата извивка на бедрата. И романтичните блузи, и строги якета, и флиртуващи шипове изглеждат доста хармонично с нея.

Полата-молив с дължина до коляното е универсална. Изглежда органично във всяко изображение – от ежедневни до вечерни, можете да я носите на обикновена разходка или среща. Най-важното е да изберете модел, в който ще се чувствате комфортно.

Тясна кожена пола над коляното е ярък, дори екстравагантен вариант. Използвайки този модел, момичетата създават изразителни модни лъкове. Например, като вземете отворен съблазнителен топ за нея, можете спокойно да отидете на парти или клуб, за да завладеете другите с чувство за стил и страхотна фигура.

Пола-молив с кожени вложки – решение за оригинали. Контрастните текстури ви позволяват да подчертаете предимствата и да направите невидими малки недостатъци на фигурата. Този модел може да се носи с пуловер, яке, яке и водолазка – естествена вълна, кожа, велур, кашмир и трикотаж ще ви накарат да изглеждате небрежно и в същото време скъпо.

Полата молив с ципове, която се разкопчава и създава съблазнителна кройка, се харесва особено на момичетата, които знаят как да представят красотата си. Комбинацията от текстура на кожа и метал изглежда забележима и привлича вниманието, така че е важно да знаете как трябва да седи такъв модел. Недопустими са всякакви отклонения от размера и дори най-малките дефекти в изпълнението!