Модни бански костюми

Модни бански костюми

Плажният сезон наближава, а с него и проблемът с избора на модерен бански. Ако по-рано имаше само няколко опции, сега броят им е в десетки, ако не и стотици. В тази колекция се опитахме да съберем най-новите новини и основните тенденции!

 

Бански от две части с висока талия

Тези бански костюми перфектно подчертават формата и са еднакво добри за всякакви параметри. И ако искате леко да скриете стомаха – най-добрият вариант е невъзможно да се намери.

Бански в спортен стил

Минималистични бански костюми в духа на спортното бельо ще бъдат по всички плажове по света. Интересно изглеждат модели с долна част, които са под формата на къси шорти с дантела. А обикновеното горнище е много практично, ако предпочитате дейности на открито, като басейн, пързалки или плажен волейбол.

Бански с връзки

Моделите с връзки изглеждат много необичайни и елегантни. А ако е стилен бански от една част, достатъчно е да носите шорти или пола, за да получите елегантен горнище от него. Основното нещо е да изберете правилния материал и размер, така че моделът да пасне идеално на фигурата, да не се издува никъде и да не се плъзга.

Едноцветен бански

За разлика от популярността на ярките и цветни цветове, дойде модата за лаконични монофонични модели. Изберете изискани, но естествени нюанси като маслина или стомана. Самият стил най-често е спортен.

Бански с ресни

Ресните са интригуващ и необичаен аксесоар, който веднага привлича вниманието. През 2021 г. дизайнерите го използват по различни начини, но най-често в комбинация с етнически мотиви или в стил бохо. Така че същите креативни аксесоари ще подхождат на такъв бански, като големи ръчно изработени бижута или лента за глава с голямо цвете.

Бански с животински щампи

Бански костюм с леопард, зебра или дори по-екзотичен принт беше печеливша опция през 2021 г. Стилът в този случай може да бъде всеки – отворен или затворен. Но е по-добре такъв бански да не е твърде провокативен, а също и без прекомерен декор и декорации, защото животинските щампи са самодостатъчни сами по себе си.

 

Основното нещо в банския е да се чувствате комфортно и уверено. Така че не поглеждайте назад към чуждо мнение или стандарти, а изберете стила, който ще ви подхожда!