Подготовка за новия сезон: тенденции и новости за есента 2021 г.

Подготовка за новия сезон: тенденции и новости за есента 2021 г.

Студеното време наближава. Време е да се запасите с топли актуализации от модни експерти, за да не пропуснете най -ярките моменти на есента. Всяко момиче обаче мечтае да почувства не само красота, но и комфорт в мразовити дни.

Есента 2020 беше в кафяви и карамелени цветове. Дрехи с широки рамене изпълниха почти всички връхни дрехи, а панталоните с широка кройка се върнаха от модата на 80-те!

Цветове 2021

Ако миналата година цветовата схема беше по -спокойна, то през 2021 г. тя е ярка и непредсказуема.

Връхното облекло ще придобие най -ярките цветове:

– светло жълто,

– червен,

– вар,

– оранжево.

Експертите казват, че ще ни напомнят за забавен и розов живот.

През есента на 2021 г. си струва да се даде предпочитание на рокли с пайети и камъни. Роклята ще върви добре с богато ярко палто или стилен елек.

Коя тъкан да изберете?

По време на карантинния период хората са свикнали да носят удобни дрехи. Следователно, през есента ще бъде оценено най -удобното, безплатно изрязване:

  1. Плетени елементи. Всяка година те набират все по -голяма популярност. Ако по -рано само плетена жилетка се върна на върха на модата, то този сезон предпочитание се дава на плетени пуловери и костюми.
  2. Трикотаж. В раираната форма фланелката стана модерна. Това могат да бъдат костюми, гащеризони и поли.
  3. Памучни артикули. Естественият материал винаги е бил и ще бъде на мода. Позволява на кожата да диша без дискомфорт. Изберете панталони, поли и други елементи от памук или лен.

Как да изглеждате модерно?

Различното чувство за стил поражда много нови погледи и жар. Не се колебайте да експериментирате и да покажете своята личност и характер. Не забравяйте за вашия комфорт и удобство.

Що се отнася до външния вид за есента 2021 г., помислете за няколко елемента на женския външен вид:

  1. Широк панталон. Те станаха популярни и заеха мястото си по рафтовете на красиви собственички. Дънките със свободна кройка почти изместиха един вид прилепнал кльощав модел. Кюлотите изглеждат страхотно както в официален стил, така и в по -спортен.
  2. Плетени елементи. Както бе споменато по -горе, тези неща си възвърнаха популярността. Потърсете плетени топове, жилетки и свободни пуловери.
  3. Аксесоари. Добавете малко вкус към външния си вид. Малка и елегантна верига няма да бъде излишна. Същото важи и за гривните. Те ще подчертаят естетиката на ръцете и ще добавят нотка на женственост.
  4. Пухено яке. Изберете яке по -голямо за обем и плътност. Не трябва да купувате прилепнали модели якета, те вече са загубили своята актуалност.
  5. Чанти. Големите чанти набират популярност: кожа и плат. В днешно време минимализмът е актуален, така че дайте предпочитание на едноцветни чанти без ярък декор.

Комбинирайки тези елементи, получавате хармоничен и стилен лък. Мода 2021 позволява на всички жени да се чувстват възможно най -спокойни и свободни. Дрехите, изработени от естествени материали, не причиняват дискомфорт и неудобство.

Актуалните дрехи Ви дават невероятно чувство на увереност!