Вечерни рокли за Свети Валентин: изберете модерен тоалет

Вечерни рокли за Свети Валентин: изберете модерен тоалет

Ритъмът на съвременния живот изобщо не позволява на много дами да открият своята женска същност. Дамите, като истински състезатели, карат коли, справят се с лидерски позиции, изпълняват чисто мъжка работа. Всичко това изисква удобно облекло – костюм с панталон, якета, практични поли. В коя стилна вечерна рокля ще бъдете неотразима за празника на влюбените?

И само на големи празници истинските дами си позволяват да бъдат жени, обличат се в красиви рокли. Понякога тези тоалети не са много удобни, но тези дрехи изобщо не са предназначени за всеки ден и създават специално настроение. Всяка жена в празнична рокля се чувства като кралица, покорителка на мъжките сърца.

Модата повелява – вечерните рокли за Свети Валентин трябва да са различни. И това е много добре, защото имаме избор. Очакваме годината на плъха – предано и дружелюбно животно. За да спечели такъв прекрасен символ за себе си, семейството си, жената, пазителката на огнището, ще трябва да положи някои усилия.

Постулатите на тази статия ще ви помогнат да изберете красива, супер модерна рокля, която със сигурност ще хареса един плъх.

За вечерни дълги рокли с пухкава пола

Пухкавите поли са един от незаменимите атрибути на празника. Кога още можем да облечем такова облекло, а за Свети Валентин ще е много подходящо.

Предимства на дълга рокля  до пода:

Възможността за коригиране на някои от недостатъците на фигурата.

С негова помощ е лесно да се създаде образ на романтична, изискана жена.

Дизайнерите, превръщайки тази рокля в тенденция на Свети Валентин, мислят за всички жени, предлагат разнообразие от опции, с които е лесно да създадете любимия си образ. Така че, дълга вталена, полувталена рокля с летяща пола се избират от дами, които искат да изглеждат романтично.

Ако възнамерявате да отпразнувате Нова година в шикозен ресторант с бавни танци, помислете за дантелено комбинирано бюстие, бандо, рибно облекло. За целта е идеален тоалет в гръцки стил, изработен от органза, шифон, сатен.

Очарователна рокля с дантелени ръкави и същата кокетка изглежда много сладка и елегантна. Младата красавица може да избере различно облекло за себе си – без ръкави, с редовно деколте, бродирано с безброй пайети. Леката, летяща материя на тези рокли изобщо не позволява да се забележи тяхната строга форма.

Има и други модели, изработени от плътна, тежка и гладка материя. Кръглото деколте, липсата на ръкави и всякакъв декор изобщо не прави такова облекло скучно. Допълнен с няколко завъртания на мъниста, изглежда ефектно и перфектно.

Дантелата никога няма да излезе от мода, защото тази материя, както никоя друга, е в състояние да подчертае красотата на своя собственик. И ако по-рано яките и ръкавите бяха направени с дантела, сега въображението на дизайнерите просто няма граници.

Роклята може да бъде изцяло изработена от дантела, като се използват най-разнообразни модели – прилепнали, с разкроена миди пола, или пола до пода. Корсажът на роклята може да бъде напълно глух, без никакъв декор. Дизайнерите съвсем правилно смятат, че такива модели не се нуждаят от декорации, изящна кройка – красотата на самата тъкан е на първо място.

Модели с разкроени дантелени поли и гладък корсаж изглеждат много впечатляващи. Антиподите им са изработени по същия принцип – с дантелено корсаж и кадифена пола. Комбинацията от различни по текстура, но такава красива тъкан изглежда много привлекателна и нетривиална.