Каква пижама да подарите: Изберете ефектен подарък на любимото момиче

Каква пижама да подарите: Изберете ефектен подарък на любимото момиче

Малко хора ще откажат възможността да получат красив подарък, предназначен да подобри качеството на ваканцията им, което означава, че такъв въпрос като подаряването на пижама все още е актуален и това няма да се промени! Приятел, сестра, партньор в живота, майка или леля – без изключение, всички представители на нежния пол ще бъдат доволни от такава грижа за здравословния си сън и добро настроение за 14 февруари.

 

Пижамата като подарък е чудесно решение, когато става въпрос за някакъв официален празник, например деня на влюбените, или обратно, за лично, но не твърде важно: завършване на курсове или успешно представяне някъде. В последните случаи мотивирането с такъв подарък е толкова лесно: свършили сте добре работата си и можете с чиста съвест да се отпуснете облечена в нея. Що се отнася до рожден ден или нова година.

 

Как да изберем пижама за подарък

Разбира се, пижамите не са сватбена рокля, но външният им вид е също толкова важен, колкото и удобството. Когато избирате облекло, трябва да обърнете внимание на три точки:

стил. Къси комплекти панталони и тениска са печеливш вариант, но при избора на кройка е по-добре да се съсредоточите върху вкусовите предпочитания на момичето. Ако тя обича класическия стил, по-добре е да купите сатенена пижама, а ако следва съвременните тенденции, тоалет с оригинален принт. Такъв подарък ще бъде чудесен за Свети Валентин.

Размерът. За тези, които искат да направят изненада, просто погледнете размера на някои други дрехи, подобен стил от гардероба на бъдещия щастлив собственик на пижамата. Консултантите на всеки магазин ще се радват да ви помогнат да изберете правилния модел, ако им кажете, например, ширината на еластичната лента на летните шорти и разстоянието от шева до шева на раменете на риза или тениска. Ако се съмнявате, по-добре е да вземете размер по-голям, все пак пижамите са домашни дрехи и могат да бъдат малко по-свободни, отколкото е необходимо.

Декор. Когато купувате пижами, уверете се, че никоя част от външния дизайн няма да попречи да се насладите на добра почивка.. Това се отнася преди всичко за копчета, ревери и джобове, които са на много пижами, както и по-нестандартни декори под формата на дантела и др. На същия етап си струва да проверите качеството и мекотата на шевовете отвътре и отвън.

Между другото, в този списък явно липсва най-важното – материалът, от който ще бъде ушита пижамата. Въпреки че не може да има две мнения по този въпрос – само памук или сатен и евентуално бамбук, ако успеете да намерите атрактивни пижами, изработени от този плат. Такава категоричност се дължи на очевиден фактор – споменатите по-горе материали се състоят от естествени влакна, което означава, че са дишащи и хигроскопични.

 

 

Тези, които са добре запознати с вкусовете на човека, на когото ще подарят пижама, могат да експериментират. В голямото разнообразие от модели и материи ще намерите най-подходящото.