КАК СТАВА ДОСТАВКАТА НА НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА?


Всички продукти от on line магазин Евиза се доставят от куриерска фирма Спиди на адреса, който сте посочили в своята поръчка или до техен офис в населеното Ви място. Стойността на доставката е 6.90 лв. от  врата до врата с голяма отстъпка от наша страна.

Доставката се извършва в рамките на 2 до 6 работни дни, като ще получите автоматично потвърждение по email след направената от Вас поръчка.

Може да се направи Експресна доставка, дори ако продукта не е наличен в склад или обекти. Това може да стане в рамките на 24 часа, след предварителна уговорка по имейл или телефон.

Цената е 12,90 лева, което включва подготовка и експресна доставка от адрес до адрес.

За поръчки направени в рамките на деня и заявено желание за доставка на следващият ден, цената на доставката е на стойност 14.90 лв.

Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

Всички поръчки се изпращат без опция преглед и тест. Тъй като сме производители желаем след получаване на пратката от клиента, да имаме възможност за коментар в случай на неподходящ размер или модел.КАК СТАВА ПЛАЩАНЕТО?

1. Плащане в брой при получаване (наложен платеж

Плащането на избраните от Вас дрехи и артикули се извършва чрез наложен платеж.
Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента, като заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер ви посети на посочен от Вас адрес вкъщи или до офиса Ви и лично Ви предаде закупената от нашия магазин стока.


2. Плащане по банков път.

Плащането по банков път може да стане по Ваш избор. 

В случаите на специфична поръчка, според условията на on line магазин Евиза е необходимо плащане на капаро, минимум 50% от стойността.

За улеснение на нашите клиенти предоставяме възможност за плащане и от касите на Easypay.

На посочената банкова сметка могат да направят плащане и клиенти от други държави.


First Investment Bank

IBAN: BG55FINV91501017193516

BIC: FINVBGSF