Кратки условия

I. Поръчка

1.1. Начини за поръчка

Клиентът може да прави поръчка на уебсайта на „Евиза БГ“ чрез:

1. регистрация с потребителско име и парола;

2. директно чрез опцията „Поръчай като гост“.;

3. на телефон 0700 20 994.

1.2. Необходими условия, за да бъде направена поръчка

1. Валиден email адрес.

2. Точни данни на адрес за доставка и фактуриране.

3. Вярно попълнени данни за контакт – имена и телефонен номер за връзка.

1.3. Потвърждение на поръчката

1.3.1. При поръчки на уебсайта на „Евиза БГ“

Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона „Потвърждавам поръчката”.

При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения Ваш e-mail адрес.

При приключване процеса на поръчка, чрез кликването върху бутона „Потвърждавам поръчката” Вие заявявате своето категорично съгласие за сключването на договор от разстояние.

1.3.2. При поръчка по телефон

В случай че поръчката е направена по телефон, потвърждение за поръчката получавате съгласно избрания от Вас метод:

1. на посочен валиден email адрес; С получаването на потвърждението и общите условия на „Евиза Бг“, се считате за уведомени и съгласни с общите условия, освен ако не оттеглите направената поръчка веднага;

2. по куриер заедно със заявената за закупуване стока; След получаването на потвърждението, следва да го подпишете и да ни го върнете, с което се считате за уведомен и съгласен с общите условия.

1.4. Обработка на поръчките

Заявените поръчки се обработват в рамките на един работен ден от получаването им, освен ако са направени в петък след 18.00 ч., в почивен ден или в официален неработен ден, като тогава се обработват в първия работен ден и срокът за доставка се изчислява не по-рано от този ден.

1.5. Методи за плащане

Клиентът може да извърши плащането:

1. С кредитна или дебитна карта, чрез метода на електронно разплащане PayPal express checkout;

2. С наложен платеж в момента на получаване на стоката от куриер.

3. При желание на клиента за издаване на фактура, моля запишете данните си в полето за коментар. Фактурата се издава и изпраща към получателя след получаване и отчетено плащане при нас по поръчката.

II. Доставка

2.1. Място на доставка

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и In time. Клиентът може да избере:

1. доставка до посочен от него адрес;

2. до посочен от него офис на куриерската фирма в съответния град;

2.2. Срок за доставка

Доставката се извършва в срок от 3 до 6 работни дни, считано от датата на автоматичното потвърждение по e-mail на направената поръчка.

2.3. Цена за доставка

Стойността на доставката е 7.60 лева.

III. Замяна и рекламация

3.1. Клиентът има право да замени закупената стока в срок до 7 дни от получаването й чрез попълване на формуляра за замяна, в случай че:

1. получената стока не съответства на заявената за закупуване стока;

2. налице е фабричен дефект;

3. върнатата стока не е замърсена или повредена, и се връща в оригиналната й опаковка;

4. клиентът представи касова бележка за закупената стока.

5. поръчаният от клиента размер е неточен.

6. Артикули, изпълнени по параметри на клиент, в случай на замяна или при поръчка имат допълнително доплащане, което е в зависимост от модела и желанието на клиента.

Стойността на доплащането е в зависимост от вида и размера на продукта.
Бодита и блузи от 8.00 лв. до 14.00 лв. в зависимост от промените, които желае клиента.
Клинове и панталони от 10.00 до 20.00 лв.
Туники от 10.00 до 25.00 лв.
Рокли от 20.00 лв. до 40.00 лв. в зависимост от модел и промяна по желание на клиента.
Нощници и пижами от 20.00 до 40.00 лв., според корекции или големина на артикул.

3.2. „Евиза БГ“ заменя закупената стока с друга стока от същия вид и качество, или при липса на такава – със стока по избор на клиента за същата стойност. В случай че стоката е била в промоция на намалена цена, клиентът има право на замяна с друга стока на същата цена, която клиентът реално е заплатил на „Евиза БГ“.

3.3. Не подлежат на връщане и замяна стоки, изработени при поръчки по индивидуални размери, платове, бански костюми и бельо, също и предпазни маски, освен ако не е налице фабричен дефект.

За разрешаване на казуси и други въпроси потребителят може да използва и платформата за алтернативно разрешаване на спорове (ОРС) по извънсъдебен ред, достъпна на адрес https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show.

3.4. Поради спецификата на продуктите от категория платове, предвид факта, че всеки плат се подготвя индивидуално при поръчка от клиент, връщане не може да бъде осъществено.

3.5. Като български производител, Евиза си запазва правото при поръчка на клиент за два или повече артикула от един и същи вид, да поиска предварително плащане по банков път.

3.6. Транспортните разходи за връщане на стоката и доставка на стоката, с която се заменя, са за сметка на Клиента.

3.7. В случай на желание от клиента да поръча два подобни артикула с цел връщане на единият по предварителна уговорка, стойността на доставката е 14.90 лв. или по-висока в зависимост от броя на артикулите и срока на доставка.

IV. Отказ и връщане

4.1. В 14-дневен срок от датата на приемане на стоката, клиентът има право да се откаже от договора и да върне стоката без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка.

4.2. Правото на отказ се упражнява чрез единния формуляр за отказ, достъпен на сайта на „Евиза БГ“ на адрес https://evizabg.com/index.php?route=account/return/add.

4.3. За упражняване правото на отказ е необходимо:

1. клиентът да посочи име, адрес и точни данни за банковата сметка, на която следва да бъде възстановена сумата по договора.

2. да се предоставят данни на поръчката и точна дата на уведомлението за отказа от договора.

3. при връщането на пратката, следва да бъде запазена целостта на опаковката на доставения продукт.

4. при връщането следва да бъдат възстановени всички компоненти на първоначалната пратка от “Евиза БГ“:

· доставения продукт, задно с

· подарък от магазин „Евиза БГ“ – в зависимост от стойността на поръчката

· документите, включени в пратката- касовата бележка е необходима за определяне на стойността на сумата, която следва да ви бъде възстановена.

4.4. Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на Клиента. Стойността на доставка за връщане на стоката ще бъде приспадната от цената на цялата поръчка, заплатена за стоката от Клиента, освен когато Клиентът организира сам и за своя сметка връщането на стоката.

4.5. Стойността на поръчката, след приспадане на разходите за връщане на стоката, ще да бъде преведена на посочената от вас банкова сметка в рамките на 14 дни от получаване на върнатата стока.

4.6. Стоки от категорията „Бански костюми и бельо“ не подлежат на връщане.

 

ОБЩИ ПРАВИЛА В INSTAGRAM ИГРА НА EVIZA

 1. ПЕРИОД ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА INSTAGRAM ИГРА eviza
  1. Instagram Играта на Eviza, наричана за краткост “Играта“, стартира на 28.05.2023 г. и продължава до 00:00 ч. на 11.06.2023 г.
  2. Играта се провежда при условията на настоящите Общи Правила и Условия, които са задължителни за всички участници
  3. Играта е организирана от „ЕВРОЗОНА ТРЕЙД“, със седалище и адрес на управление: ул. “Париж” 11, гр. София, наричан по-долу за краткост „Организатор”.
  4. Официалните правила на Играта се оповестяват публично и ще бъдат достъпни за целия период на Играта наhttps://www.instagram.com/evizabg/ Организаторът си запазва правото едностранно да поправя или изменя Правилата, като обявява поправките или измененията публично в официалния Instagram профил на Евиза, https://www.instagram.com/evizabg/ Играта се организира с цел популяризиране на Instagram профила https://www.instagram.com/evizabg/ на Евиза.
  5. ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ
  6. Играта се провежда само и единствено на територията на Република България.
  7. ПРАВО НА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
  8. В тази игра право на участие има всяко физическо лице, навършило 18 години към момента на провеждане на Играта, което пребивава на територията на Република България. Всеки участник в Играта се счита за уведомен и запознат с нейните правила, като с участието си в Играта декларира съгласието си с настоящите Общи Правила и Условия. Участието в Играта е доброволно и не е обвързано по никакъв начин на с реализирането на покупка на стоки и/или услуги от Евиза .
  9. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
  10. По време на периода на провеждане на Играта, упоменат в т. 1.1., всяко лице, което отговоря на Правилата за участие и има желание да участва в Играта, следва:
  11. 1. Да хареса публикацията обявяваща Играта в Instagram профила на Евиза (https://www.instagram.com/evizabg/).
  12. 2. Да последва Instagram профила на Евиза (https://www.instagram.com/evizabg/).
  13. 3. Да отбележи двама свои приятели чрез коментар под публикацията, обявяваща Играта.
  14. -Всеки коментар, който не отговаря на посоченото условие по т. 5.1.3 се счита за невалиден и няма да участва в Играта.
  15. -Всеки коментар, публикуван след 23:59 ч. на 11.06.2023 г., се счита за невалиден и няма да участва в Играта.
  16.  Правилата на Играта са задължителни и еднакви за всички участници.
  17. Със своето участие в Играта, участниците се включват в теглене за 10 награди, описани в т. 6.1 от настоящите Правила до 00.00 ч. на 11.06.2023 г.
 2. НАГРАДА
  1. Наградите от игрите ще бъдат обявявани в самото условие на играта, както и срокът за който ще бъдат пуснати.  Оповестяването ще се извърши чрез посочване името на победителя на Instagram Story, която ще бъде активна 24 часа след публикуване.
  2. 6.4. Участниците в Играта се задължават да следят Instagram профила на Евиза  (https://www.instagram.com/evizabg/), за да се информират за резултатите от игрите. Организаторът не носи отговорност, в случай че печелившите частници не са получили своевременно информация за това, че са спечелил награда от Играта.
  3. 6.5. Печелившите участници ще спечелят по 1 Награда с участието си в Играта.
  4. 6.6. Не се допуска използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации “автоматично” вместо участниците и други подобни злоупотреби. Всеки участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) използване на повече от един профил на едно и също лице за участие; в) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; г) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите правила. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време, включително след свързването със спечелилите, както и при доставка. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността.
  5. 6.7. В случай че Организаторът констатира злоупотреба, има право да дисквалифицира участника от участие в Играта.
 3. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА
  1. 7.1. Наградите от Играта ще бъдат предоставени на печелившите участници в срок до 5 работни дни след потвърждение на данните за контакт.
  2. 7.2. Не се допуска замяна на спечелена Награда с нейната парична равностойност или с друга награда и/ли услуга.
  3. 7.3. Не се допуска предоставянето, преотстъпването или продаването на спечелената Награда на трети лица.
  4. 7.4. В случай че печелившият участник откаже да предостави необходимите данни за получаване на спечелена Награда, то Организаторът има право да предостави съответната Награда на друг участник в Играта.
 4. ДРУГИ
  1. 8.1. Организаторът не е длъжен да води кореспонденция и да обсъжда непечеливши претенции, включително при изтичането на периода на Играта или по други подобни поводи.
  2. 8.2. Всички спорове, които може евентуално да възникнат между Организатора и участниците в Играта, следва да се решават по взаимно съгласие. В случай че не се постигне съгласие, споровете ще се решават чрез компетентните държавни органи и съдилища.
  3. 8.3. Организаторът запазва правото си да допълва и/или променя Обшите Правила и Условия, като промените влизат в сила веднага след публикуването им в Instagram профила на Евиза  (https://www.instagram.com/evizabg/).
  4. 8.4. Орагнизаторът си запазва правото да промени началната дата (респективно периода) на Играта, ако, поради непредвидени обстоятелства се наложи такава промяна.
  5. 8.5. Настоящата Игра може да бъде прекратена преди изтичане на обявения период при появата на събитие, представляващо непреодолима сила, съгласно действащото законодателство, в резултат на което Организатирът, по независещи от него причини, не може да продължи да я провежда. Организаторът си запазва и неотменимото право да прекрати Играта по всяко време, като обяви това в Instagram профила на Евиза  (https://www.instagram.com/evizabg/)
  6. 8.6. ВСЕКИ УЧАСТНИК В ИГРАТА СЕ СЧИТА ЗА УВЕДОМЕН И ЗАПОЗНАТ С НЕЙНИТЕ ПРАВИЛА И СЪГЛАСЕН С УСЛОВИЯТА Ѝ, КАТО С УЧАСТИЕТО СИ В ИГРАТА ДЕКЛАРИРА СЪГЛАСИЕТО СИ С НАСТОЯЩИТЕ ПРАВИЛА.
  7. 8.7. ТАЗИ ИГРА НЕ СЕ АДМИНИСТРИРА, ПОДПОМАГА ИЛИ СПОНСОРИРА ОТ INSTAGRAM ПО НИКАКЪВ НАЧИН.
Close Моята кошница
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Категории