Условия за ползване

Условия за ползване

  Всеки потребител, който използва уеб сайта www.evizabg.com, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

  www.evizabg.com е онлайн магазин за продажба на дамски и мъжки дрехи и всичко от луксозно трико.

  Публикуваната информация в www.evizabg.com е общодостъпна безплатно в интернет.

  Артикулите в онлайн магазин www.evizabg.com следва да бъдат закупени от потребители на обявените в български лева цени или за чуждестранните клиенти - в евро.

Регистрация на потребител и защита на личните данни

  В онлайн магазин www.evizabg.com потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

  Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

  Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от www.evizabg.com да бъде закрит техния потребителски профил.

  www.evizabg.com няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.

  В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазин www.evizabg.com и нарушаване на етиката, администраторите на www.evizabg.com имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

  www.evizabg.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Индивидуални поръчки

Индивидуални поръчки по желание на клиента се изпълняват с предварителното му съгласие.

При изпълнение на индивидуална поръчка на клиент в цвят неупоменат в описанието на продукта и модел шит по индивидуални размери или по модел на клиента, поръчките не могат да бъдат връщани. 

При поръчка на артикул извън стандартните размери (от XS до XL) цената се променя в зависимост от това, колко по-голям е размера. 

При поръчка на артикул извън стандартните размери (от XS до XL) или специфична дължина на модел е необходимо част или цялата сума с доставката да се преведат предварително по банкова сметка.

При поръчка на специфичен цвят, който не е обявен в описанието на продукта, но е наличен на склад, цената на артикула се увеличава от 12 до 15%, за стоки на стойност до 30.00 лв и от 15 до 20% за стоки над 30.00 лв.

АРТИКУЛИ С РАЗМЕРИ XXL И ПО-ГОЛЕМИ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ, А МОГАТ САМО ДА БЪДАТ ЗАМЕНЕНИ.

При изчерпване на някои дантели, щампи, копчета, аксесоари, като производител evizabg.com запазва правото си да ги замени с близки до тях материали. 

Рекламации

Кои модели подлежат на връщане и замяна


Върнати и заменени могат да бъдат всички стоки, с изключение на тези, изработени по индивидуално зададени от клиента параметри (например рокля, изработена със зададена от клиента дължина), в размери от XXL и по-големи.  

Как да направите замяна

При замяна на стока по Ваше желание, транспортните разходи са за сметка на клиента за върнатата пратка и новата която ще получите. За целта трябва да информирате екипа на www.evizabg.com не по-късно от 14 (четиринадесет)  дни, считано от дата на доставка на поръчката. Екипът на on line магазин Евиза ще провери дали моделите, които желаете, са налични и при положителен резултат ще потвърди замяната. В случай, че няма наличност, ще Ви информира за това. Връщане на стоката може да стане само в дните от понеделник до петък в часовте от 10.30 до 15.30 часа, само с куриерска фирма in time. Условията ще Ви бъдат предадени с писмо на следния адрес: evizabg@abv.bg При получаване на потвърждение трябва да изпратите стоката, която връщате, чрез куриер (in time)до адрес: гр.Стара Загора,  офис на ин тайм за магазин Евиза. Върнатата стока трябва да е във вида, в който сте я получили – с етикет и опаковка (има се предвид целофановата опаковка на всеки отделен модел). При получаването й, стоката се преглежда за нанесени дефекти. Ако няма установени такива, се изпращат моделите, за които желаете замяна. При установяване на дефекти (нанесени от Вас), стоката се връща обратно за Ваша сметка.


Как да върнете стока

Имате право да върнете стока и възстановите сумата, която сте заплатили за нея, в пълен размер. Парите се изпращат по банков път в рамките на 14  дни след получаването на продукта от наш служител или с наложен платеж по куриерска служба ИНТАЙМ. Към върнатата пратка поставяте всички придружаващи я документи на хартиен носител (стокова разписка и касова бележка) и подарък. За целта трябва да информирате екипа на on line магазин Евиза с email на адрес evizabg@abv.bg или на телефон: 0700 20 994 в срок от 14 (четиринадест) дни, считано от датата на получаване на поръчката. След това попълнете бланката за връщане на артикул в сайта и изпратете пратка до адрес: гр.Стара Загора офис на ин тайм със следното съдържание:

  • стоката която връщате;
  • бележка, на която в свободен текст запишете името на чието е била направена поръчката, информация за превода, с който ще се възстановят заплатените средства: банкова сметка (IBAN), банков код (BIG), наименование на банката, титуляр;
  • при липса на банкова сметка, информирайте по имейл екипа на онайн магазин Евиза, колеги ще обсъдят с Вас алтернативен метод за възстановяване на сумата;

Ако стоката е върната за наша сметка, то дължимата сума ще бъде възстановена, като от нея бъде извадена стойността на куриерската услуга. При получаването й, стоката се преглежда за нанесени дефекти. Ако няма установени такива и всички документи са налични, се възстановява заплатената за нея стойност. При установяване на дефекти (нанесени от Вас), стоката се изпраща обратно, за ваша сметка. Дължимата сума след връщане се възстановява само по банков път, пратки изпратени с наложен платеж, ще бъдат отказвани, ако не са спазени условията описани по-горе.

Транспортните разходи за замяна в двете посоки се поемат от клиента.

Разхода за таксата по банковият превод е за сметка на онлайн магазин Евиза.

Възстановяването на суми се извършва само срещу наличие на касова бележка, която клиентът е необходимо да върне заедно с банковата сметка.

При изпълнение на индивидуална поръчка на клиент с цвят неупоменат в описанието на продукта (различен от наличните на склад цветове) и модел шит по индивидуални размери,  се позволява подмяна с друг артикул.


Връщане на бански костюми и бельо:


Банските костюми могат да бъдат заменени в срок от 14 работни дни, но не могат да бъда връщани от хигиенна гледна точка.


Рекламация по повод дефект или неточност на поръчка


При установяване на дефект в получената стока или неточност при изпълнение на поръчката, on line магазин Евиза извършва замяна и предприема всички необходими действия за отстраняване на проблема. Разходите за транспорт в двете посоки се поемат, ако клиентът заменя същият модел. За да направите рекламация, трябва да информирате екипа на on line магазин Евиза за възникналия проблем не по-късно от 14 (четиринадесет)  дни считано от дата на доставка на поръчката. След което изпратете стоката, придружена с бележка, съдържаща кратко описание на проблема в свободен текст. При получаването й, стоката се преглежда и при липса на дефекти, нанесени по Ваша вина, рекламацията се уважава и се предприемат необходимите действия за отстраняване на проблема.

Работно време

  Поръчки директно в сайта на онлайн магазин www.evizabg.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

  Работното време на консултантите на телефоните в онлайн магазин www.evizabg.com и осъщяествяването на виртуалната кореспонденция по имейл е от Понеделник-Петък - 9.00 – 18:00 ч.

 Събота и Неделя са почивни дни, в които не се обработват и изпращат поръчки.

  Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време.


КАК СТАВА ДОСТАВКАТА НА НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА?


Всички продукти от on line магазин Евиза се доставят от куриерска фирма In time на адреса, който сте посочили в своята поръчка стойността на доставката е 5.50 лв. 

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни след потвърждение по email.

Доставки НЕ се извършват в събота и неделя и на официални празници.


КАК СТАВА ПЛАЩАНЕТО?

1. Плащане в брой при получаване (наложен платеж) - Плащането на избраните от Вас дрехи и артикули се извършва чрез наложен платеж.
Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента, като заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер ви посети на посочен от Вас адрес вкъщи или до офиса Ви и лично Ви предаде закупената от нашия магазин стока.

Условия за копиране на информация

  Цялата информация, публикувана в www.evizabg.com е собственост на www.evizabg.com, в т.ч. снимки и описания на артикули.

  Забранява се копирането на текстове от www.evizabg.com и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писмено съгласие на www.evizabg.com или без се цитира източника, като се постави следния текст: „Източник: онлайн магазин за дрехи www.evizabg.com”.

Информация за поръчки направени по email или по телефон

При поръчка направена по email или по телефон, клиента автоматично се съгласява с условията на сайта.