Бански – как да изберем бански, който да подхожда на фигурата ни?

Бански – как да изберем бански, който да подхожда на фигурата ни?

Лятото е в разгара си и ваканциите наближават. Лятото обаче изисква малко кожа да бъде разголена. Както знаете, когато отивате на почивка, е необходимо да си купите подходящия бански костюм. Как да изберем правилния бански, за да сме доволни? Какво трябва да покажем и какво да скрием в зависимост от типа на фигурата ни. Добре подбраният бански изтънява фигурата, прикрива несъвършенствата и ни осигурява добро настроение, без да се чувстваме срамни или неудобни.

 

Какво трябва да имате предвид , когато избирате бански костюм, който пасва на вашата фигура ? На първо място, за кройката на костюма, която трябва да подчертае предимствата на тялото ви и да ви помогне да скриете онези части, които може да са ви комплексирани, като по-широки рамене или по-голям корем. За щастие на пазара има стотици различни предложения – бански от две и цели бански, с широки презрамки, изрезки и др. Има от какво да избирате.

 

  • Първото правило е да се стремите да изравните пропорциите на тялото и да му придадете фигура на пясъчен часовник – тоест да запълните празнините в горната част при малки гърди (на снимката) или в долната част (бедрата също тясна), подчертайте талията, ако липсва.
  • Съответствие на размера на долната част с горната част – в случай например на големи гърди, това е много важен въпрос – особено когато става въпрос за тоалет от една част, който обикновено е трудно да се намери с акцент върху чашите.

Твърде малък бански ще бъде тесен, неудобен и ще подчертава това, което искате да скриете по модерен начин. От друга страна, прекалено големият бански е най-лесният начин за моден провал. Може да падне и да разкрие бюста или интимните части, което със сигурност бихте предпочели да избегнете.

  • Уверете се, че сте избрали правилния цвят – който може да направи чудеса – не само черното може да ви направи да изглеждате по-стройни!!! По-долу има бански със специална вложка за отслабване.
  • Ако имате малки гърди, използвайте костюми с подплата, например плътна пяна или чаши, например с плисета и декоративни чаши, привличащи вниманието
  • Танкини – най-добрият избор за дами с коремче, на които не им се носи цял тоалет, танкините имат още едно предимство – стоят страхотно в комбинация с къси панталонки или парео, така че можете да ги носите не само на плажа но и на чеверме!!!
  • Използвайте декоративните части на костюма, за да привлечете окото, гладките, за да скриете несъвършенствата

 

Цветът има ли значение при избора на бански? Разсейваме съмненията

Разбира се. Цветът на банския може да направи чудеса със силуета, особено ако е съчетан с правилно подбрана кройка. Чудесен пример е тъмносин или черен бански костюм, който е обичан от жените заради свойствата си за отслабване. Тъмните цветове оптически отслабват фигурата, затова често се избират от пухкави момичета.

Интересното е, че еднакво сензационни ефекти се постигат чрез игра с цветовете на тоалети от една и две части . Искате ли да създадете ясна кройка на талията? Заложете на костюм с контрастни вложки отстрани. Или може би имате по-широки бедра и изпъкнал корем? В такъв случай бански със застроена, гладка долна част и горнище в наситен цвят или с десени е меко казано. По този начин ще отклоните вниманието от долните части на тялото и ще го преместите към ръцете и бюста.

 

След като сте избрали най-добрия бански за вашата фигура , време е да се поинтересувате и от други модни трикове. Какво ще кажете за модни аксесоари, които ще подправят плажните стилизации? Всяка година над морето царува парео, което има не само декоративна функция. С негова помощ можете да прикриете тялото си от слънцето или да отвлечете вниманието от части на тялото, с които не се чувствате уверени. В зависимост от вида на фигурата, можете да завържете парео около врата, талията или раменете. Продължете и добавете модерна шапка или слънчеви очила към него.

 

Благодарение на нашето ръководство вече знаете как да изберете бански за фигура ябълка, круша, пясъчен часовник и други. Време е да се подготвите за заслужена почивка или бягство през уикенда на плажа и да се поглезите с нов костюм, с който ще изглеждате феноменално. Ще намерите най-добрите бански за всяка фигура в evizabg.com.