Всичко, което трябва да знаете за мъжкото бельо

bokser pamuk bg

Как да изберем стил на бельо

Всички значими събития в живота на човек – дипломирането, сватбите, първият път, когато детето ви хване за пръста – не означават нищо в сравнение с първия път, когато сами сте избрали бельо за себе си.

Това, което работи в ранна детска възраст, не е най -добрият избор за днес. Тялото ви се е променило. Вашите нужди са се променили. Появиха се по -удобни модели, по -поддържащи, по -добре подчертаващи фигурата.

Слипове:

Традиционни Y-образни. Те не са за всеки, но също така поддържат добре и седят спретнато. Те са особено подходящи за мъже с големи бедра. Trunkey: Това е сравнително нов модел. Тези слипове имат прост силует – идеален за носене под тесни панталони. Те пасват идеално на ханша, малко по -ниско от другите модели и са достатъчно къси, за да ги направят най -добрият избор за мъже с тънки крака..

Боксерки: Традиционните боксери се характеризират с максимално покритие, комфорт и дишане, но те могат да се набръчкат и да се навият, така че е най -добре да не ги носите с тесни панталони. Има боксьори с модерна кройка – те стоят по -добре на фигурата, което означава, че могат да се носят с тесни панталони. Този модерен модел ласкае всяка фигура и е много удобен. Изрязани боксьори: Това са хибрид от традиционни боксьори и куфари – те седят на кръста и имат къси крака. Това е универсален модел, който не ограничава движението. Пасват идеално на мъже с пълни задни части.

 

Защо материалът на бельото има значение

Три неща са важни, когато става въпрос за облекло, което е най -близо до тялото: комфорт, опора и дишане. Дълго време марките бельо не са сменяли памук и трико, защото тези материали осигуряват и трите важни качества. Но иновациите в текстилната индустрия направиха възможно използването на нови материали за страхотен външен вид и изключителен комфорт. Тези нови материи са издръжливи, дишащи и дори устойчиви на топлина. Ето мненията на експертите относно най -добрите (и най -лошите) сделки на пазара.

Памук: Добра стара класика. Това е най -добрата материя за бельо. Памукът е естествен, „диша“, мек е и хипоалергенен.

Джърси: Това е мек и лек материал, той се разтяга, което означава, че е подходящ за активни хора. Тази тъкан с добавка на еластични прежди е добра за спортни облекла. Lyocell трико: Този плат дължи разпространението си на Hamilton & Hare, който използва боядисани нанофибри и ги смесва с памук, за да създаде плат с изключителни свойства. Микроскопичните нановлакна осигуряват несравнима мекота и абсорбция на влага.

Коприна: Това е класическо решение, но коприната бързо изчезва от пазара на бельо. И за това има разбираемо обяснение. Въпреки факта, че коприненото бельо е много леко и дишащо, то е твърде взискателно за грижа, изглежда по -лошо след изпиране и лесно се поврежда.

 

Как да се грижите за бельото си Вие не сте Бриджит Джоунс, така че нямате извинение за изтъркани и опънати бикини. Дори и никой да не ги види. Запазването на оригиналния вид на вашето пране означава да се грижите за него, така че изперете, подсушете и съхранявайте прането си както трябва. Измиване: Никога не перете бяло, сиво и цветно пране заедно, тъй като то ще се отдели и ще се оцвети. Температурата на водата също е важна – горещата вода уврежда тъканта, затова перете на 30 градуса и използвайте деликатна програма, ако е възможно. Копринено бельо може да се пере само ръчно.

Съвет: купувайте само черни или сини долни гащи, след което можете да ги перете с тъмни дрехи. Сушене: По -добре е да изсушите прането, за да запазите формата му. Опитайте се да избегнете изсушаване в машината.

Съхранение: Ако искате да запазите прането си по -дълго, дръжте го увито в тънка хартия, за да предотвратите гънки и бръчки. Друга тайна е да поставите кора от лавандула или кедър в шкафа за бельо за ароматизиране.