Гащеризони – обличайте се модерно всеки ден

Гащеризони – обличайте се модерно всеки ден

Гащеризонът е невероятно женствен и много очарователен модел, който е в дамската мода от много сезони. Обичате дамски стайлинги с гащеризони, но не знаете с какво да го носите? Научете как да носите гащеризон, за да изглеждате модерно, стилно и най-вече – привлекателно.

 

Гащеризон: хит или кич?

Все още ли е на мода стилът на базата на гащеризони или е кич? Според нас това определено е хит! Гащеризонът е не само изключително атрактивен елемент от облеклото, но в същото време може да бъде успешно стилизиран по различни начини. Нищо чудно, че все още е много популярен сред жените от всички възрасти.

Гащеризон: за кого е идеалният избор?

За кого визиите с дълъг дамски гащеризон ще бъдат истински хит? Кой може да носи гащеризони? Всъщност всяка жена. Ключът към успеха е правилният избор на модел. Ако сте стройни, можете спокойно да изберете oversize модели, които ще ви стоят особено сапунено. От своя страна моделът, прилепващ към тялото, ще подчертае женските форми.

Как и с какво да носите гащеризони?

Вече знаете, че визията с деним гащеризони могат да бъдат композирани по различни начини. Това е особеното очарование на този модел. Как да носите къс гащеризон? През лятото, когато навън е много топло, изберете тениски или топове за гащеризони. Допълнете стайлинга с кецове или кожени сандали. Всичко, от което се нуждаете, са няколко прости елемента, за да изглеждате стилно и да се чувствате комфортно.

Дамски стилизации с дълги гащеризони – интересно предложение за есен, зима и пролет. Гащеризонът може да бъде включен както в спортен стайлинг, така и в по-елегантен. В модата днес няма пречки, така че можете да нарушите всички правила и широк гащеризон, който на пръв поглед е по-подходящ за кецове, смело го носите в комбинация с високи токчета, ако ви харесва.

Коя блуза пасва на гащеризона?

Възниква въпросът: какво да носите под гащеризони? Когато избирате правилната блуза, вземете предвид стила на гащеризона, времето и ефекта, който искате да постигнете. За всеки ден избирайте плътно прилепнали блузи с дълги ръкави. Те са идеални както за тесни, така и за широки модели. За сини дънкови гащеризони изберете бяла, бежова, пудра розова или светло сива блуза – така ще получите нежен, но в същото време атрактивен стайлинг. Най-добре е да заложите на ризи с кръгло деколте.

Предпочитате наситени цветови акценти, но не знаете коя блуза е подходяща за вашия гащеризон? Както за тъмносини, така и за светли модели, можете да изберете модели в цвят фуксия, тъмнозелен, черен, червен или бордо. Не забравяйте, че цветът на блузата трябва да съответства не само на гащеризона, но и на вашия цветотип. Ако обичате класиката, задължително заложете на раирана риза или кокетно каре.

Какви обувки да носите към гащеризони?

Когато планирате стайлинг с дълъг гащеризон, е невъзможно да забравите за обувките. През лятото, ранната есен и късната пролет, ако времето позволява, можете да носите гащеризони в комбинация със слипони, кецове или маратонки. Освен това можете да нарушите всички правила и системи, обувайки този модел с шипове или боти до глезена с рок токчета. Високите ботуши са идеални за есента и зимата.

Кое яке върви към гащеризона?

Искате ли да знаете какво да носите към зимния гащеризон и кое яке ще бъде най-добрият избор? Много зависи от това как изглежда цялата стилизация. Ако носите елегантни боти до глезена с високи токчета, нищо не ви пречи да добавите вълнено или пухено палто към тази комбинация. Предпочитате ли „спортната“ версия? В този случай не забравяйте да опитате комбинация от гащеризони с пухено яке до бедрата.

 

Гащеризоните са много модерни! Тези модели могат да бъдат стилизирани по много начини, според вашия стил. Носете обикновени тениски, блузи, топове или тънки пуловери с гащеризона. Ако изберете прилепнал гащеризон, внимавайте с оверсайз връхни дрехи. Тениска, блуза или пуловер от тази кройка може да не изглеждат естетически в комбинация с тях.