Зимни рокли – женственост извън сезона

roklq 30219 800x800 1

Много момичета смятат, че роклята е просто лятно облекло, че няма място за женственост през зимата. Зимата не е причина да скриете красотата си, носете широки панталони и широки пуловери. Днес дизайнерите предлагат огромно разнообразие от опции за рокли, които ще ви стоплят в мразовит ден и подчертават елегантността и стила.

 

Също така, зимните рокли, за разлика от летните, перфектно скриват недостатъците на фигурата, тъй като използват по -траен материал.

 

Модата в зимните рокли

Роклите са универсално и практично нещо, което позволява на жената да покаже своя вкус. Освен това ще ви позволи да останете женствени както на специални събития, така и в ежедневието. За щастие стиловете на зимни рокли позволяват на модниците да изберат тоалет, който да отговаря на случая и фигурата.

Просто – това е минимализъм, по -често това е права кройка с малък брой декоративни елементи. Тази ежедневна опция винаги е стилна, удобна и гъвкава.

Къси ръкави. Погрешното схващане, че такъв къс ръкав е само за лятото. Рокля, изработена от плътна материя и пуловер, е чудесен вариант за мразовити дни.

Дългата елегантна рокля също има място за носене през зимата. Така например, красива зимна рокля в пода, изработена от плътен трикотаж, е великолепно облекло за новогодишната нощ или ходенето на театър.

С дълги ръкави. Топла рокля в студено време ще ви даде топлина, комфорт и уют. Сред цялото разнообразие от зимни рокли, плътните плетени рокли са тенденция. Плетените дрехи създават романтичен вид и връщат спомени от новогодишните празници.

Спорт. А почитателите на активния начин на живот могат да останат женствени през цялата година. Спортните рокли са удобни и практични, в комбинация с ботуши на нисък ход ще изглеждат оригинално и интересно.

Подплатени и ватирани. Много топла версия на ежедневна рокля за зимата. Оригинален и модерен тоалет, идеален за стройно момиче.

Зимна рокля за работа в офис

Офисният стил трябва да бъде лаконичен, сдържан и в същото време елегантен. Бизнес стилът изисква минимализъм и такт. Тези правила важат и за избора на стила на зимна рокля. Най -успешният и безопасен вариант е рокля с калъф. Подходящо е по всяко време и навсякъде. Рокля -калъф, изработена от плътна материя, пасва на фигурата, изглежда доста делови, подчертавайки красотата и елегантността на женската фигура.

 

Откажете се от широките, безформени рокли! Много жени вярват, че в широките рокли крият недостатъци, подчертавайки женствеността. Но не. В допълнение към факта, че в такива тоалети е по -вероятно да кажете повече, отколкото всъщност сте, те добавят повече възраст.

Когато избирате зимно офис облекло, можете да помислите и за красива зимна рокля с дължина midi или дори до пода като опция. Едноцветна рокля с права кройка е чудесен тоалет за съвременна бизнес жена. Основното правило за зимна офис рокля е да имате поне ¾ ръкави, така че няма да замръзнете и дрескодът ще бъде спазен. Оставете тоалети без ръкави за новогодишни корпоративи и празници.

Модни цветове на зимните рокли

Изборът на цвят на роклята естествено си заслужава този, който ви подхожда. Но общите препоръки са следните:

Приглушените цветове са идеални за зимата. Дайте предпочитание на естествени, дълбоки, фини нюанси.

Черната рокля е класика за всеки сезон. Той е комбиниран с абсолютно всички цветове, лесно можете да вземете жилетка, аксесоари и обувки за него.

Лилаво или лилаво. Любимите цветове на творческите хора, богатите и деликатни цветове са атрибути на скъпи тоалети. Избирайки ги на всяко парти, ще изглеждате елегантно и изискано.

Зелено – ще освежи визията ви и ще ви даде добро настроение за целия ден.

Бургундия е благороден и аристократичен, тръпчив и богат цвят. Рокля в този цвят ще подхожда и на блондинки със снежнобяла кожа и горящи червенокоси и брюнетки.

Тотален червен вид. Именно в този цвят са представени най -модерните зимни рокли. Погледът е изцяло червен от червената рокля до горещото червено червило. В такъв лък няма да се загубите в тълпата.

Цветове като къри или горчица ще създадат усещане за комфорт и топлина. Те могат лесно да се комбинират. Не забравяйте, че избледнелите нюанси през зимата изглеждат скучни и безизразни.

Зимните дълги рокли с животински щампи са задължителни за дамските гардероби. Този тоалет съчетава женственост и страст.

С какво да носите зимната рокля

Естествено, зимата включва ботуши. И това могат да бъдат високи ботуши с високи токчета или танкетки, а ако е празнична рокля, тогава заместващите обувки са затворени обувки. Плетените рокли изглеждат добре с дълги ботуши или къси ботуши. По -добре е да изберете непрозрачни чорапогащици и в тона на обувките, така че краката визуално ще изглеждат по -дълги.

 

Дайте предпочитание на масивни бижута, по -подходящи са през зимния сезон и изглеждат по -добре с плътни материи. Чантите също трябва да са обемисти, ако изглеждат небрежно. И въпреки това, допълнете красивата вечерна зимна рокля с малка чанта.