Изборът на бельо за мъже: видове, характеристики, съвети

bokser na tochki 868 800x800 1

Мъжки слипове, за разлика от дамския вариант на този вид бельо, не се считат за нещо модерно. Днес на пазара на бельо има голям избор от мъжко бельо. В тази статия ще ви разкажа за тях.

Бельото играе важна роля за човешкото здраве. Той е проектиран да предпазва някои важни части от тялото от прах и студ и има естетически функции. Висококачествените мъжки гащи се грижат за интимната сила и здраве. Ако за една жена бельото е преди всичко начин да изглежда съблазнително, то за мъж бикините трябва да помогнат да се чувства комфортно.

 

Какви видове мъжки гащи има? Разбира се, прегледът трябва да започне с традиционните семейни слипове. Както писах по -горе, преди нямаше алтернатива на този тип мъжко бельо. Семейните страхливци имат едно предимство – свободата на чувствата. Всички други видове мъжко бельо, за които ще говоря в тази статия, възпрепятстват движението и силно прилепват към кожата. Но не и семейни страхливци.

 

Описаният по-горе тип мъжко бельо днес е загубил примата си. Той беше заменен от боксьори. Това е доста удобен тип мъжки гащи, който получи името си поради сходството с боксовите шорти. Вярно е, че размерът на боксьорите е малко по -малък от екипировката на спортистите.

 

Също така, не по -малко популярен вид мъжко бельо са банските. Ако купувате мъжки гащи от този тип по размер, те дори могат да бъдат удобни. В противен случай те не само ще причинят неудобства в процеса на носене, но дори ще повлияят на здравето на мъжете.

 

Друг вид гащи, за които искам да говоря в тази статия, са велосипедните гащи. Те са подобни на боксьорите, но имат много по -голяма дължина на крака и са изработени от лайкра или друг материал с подобни характеристики.

 

За да бъде завършен прегледът на мъжки гащи, в заключение е необходимо да се каже за бикини като танга и прашки. За съжаление, тези видове бельо са достигнали определена категория мъже. Лично аз не мисля, че този вид гащи е за мъже и няма да говоря за тях в тази статия.

 

Мъжки долни гащи трябва да са от поне 70% памук. Допуска се добавяне на вълна и ликра. Също така, копринените мъжки гащи сега са на мода. Вярно е, че не всеки може да ги носи.

 

Напоследък такъв материал за бельо като мерсеризиран памук стана много популярен. Процесът на мерсеризиране е доста скъп и подобрява качеството на обикновения памук. Което естествено се отлага за цената на такъв продукт.

Когато избирате боксери, обърнете внимание на модели със специални странични цепки. Това решение е създадено не за красота, а за да се увеличи циркулацията на въздуха в интимната зона, което е важно условие за здравето на мъжете.

 

Външно тази форма прилича на къси панталони с една разлика, наличието на специален ръкав (джоб) за удобно разположение на мъжките полови органи. Това без съмнение е най -обичаният модел гащи сред мъжете поради удобството и стилния си вид.

 

Мъжки боксери с идеално съотношение цена / качество

 

Обърнете специално внимание на размера и дължината (къси, до средата на бедрото, до коляното). Всичко зависи от стила на облекло, който мъжът предпочита. За дънки и леки панталони е по -добре да изберете по-късите опции. По -дългите модели съответстват на класическите панталони.

Те са много удобни за ежедневно носене и като спортно бельо. Ханшът във външния си вид е кръстоска между боксерки и слипове.

 

Те стоят добре на фигурата, без да изпъкват през панталоните. В същото време те са много удобни, еластични и не пречат на движението. Този модел изглежда по -секси в сравнение с боксерите.

Първоначално мъжките слипове са проектирани да предпазват от прах, студ и разтриване, служейки като своеобразна бариера между тялото и облеклото. В съвременния свят мъжкото бельо също се превръща в стилен гардероб, защото дизайнерите постоянно предлагат на представителите на силния пол все повече форми и разновидности. Въпреки това, най -важните критерии за избор на подходящи гащи за мъже са тяхното качество и правилен размер.