Какви са стиловете на роклите и от какви материали са ушити

Какви са стиловете на роклите и от какви материали са ушити
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Роклите, за разлика от много други видове дрехи, перфектно подчертават крехкостта и красотата на жената. Капризните модни тенденции ежегодно диктуват нови условия, които ние като български производители се стремим да предложим нови и оригинални стилове. Но въпреки това има определена класификация на такива продукти, която остава непроменена в продължение на много години. Какви са стиловете на роклите? Този въпрос си задават много от нежния пол, които планират да разредят гардероба с женствени тоалети или да купят ново нещо за празнично събитие. Независимо дали търсите официална, спортно-елегантна рокля или ежедневна рокля е изключително важно да съобразите материята и какъв модел е подходящ за Вашата фигура. По-нататък в статията ще разгледаме по-отблизо какви са стиловете на рокли и кога е подходящо да ги носите. Тази информация ще ви бъде полезна, когато изберете следващата рокля в нашия онлайн магазин.

[/vc_column_text][nasa_products_byids ids=“93965,46104,72168,30630″ columns_number=“4″ columns_number_small=“2″ columns_number_tablet=“3″][vc_column_text]

Какви са стиловете на рокли за жени

На модни ревюта, както и докато се разхождате из града, можете да видите много жени на различна възраст, облечени в рокли. Всички такива тоалети се различават по стил, цветова схема и други важни параметри. Как да не се изгубите в такова разнообразие и да изберете стил, който е идеален за вас? За да направите това, трябва да знаете за съществуващите стилове и характеристики на силуетите на такова облекло.

[/vc_column_text][vc_column_text]

За начало помислете какви са силуетите на роклите. Трябва да знаете, че всички те, независимо от стила, имат разлики, които се определят от степента на прилягане към тялото.

Прилепналият силует плътно приляга на фигурата по цялата дължина (не само отгоре, но и в ханша). Особеността на тези рокли е способността ефективно да подчертават линията на талията. Тази опция е подходяща за стройни млади дами с идеални пропорции на тялото. Ако формите не могат да се нарекат перфектни, по-добре е да изберете полупритален силует. Такава рокля съблазнително ще приляга на гърдите и ще се разшири малко в бедрата.

А какъв е силуетът на рокля за пълни жени? За такива дами най-добрият избор ще бъде свободната или права визия. Тези модели приличат на правоъгълник, не ограничават движенията и добре маскират недостатъците на фигурата.

След като се справите със силуетите, можете да продължите към разглеждането на стилове, които ние като производители се стремим да предложим на нашите клиенти. В нашата колекция ще имате възможност да разгледате и изберете както бална или сватбена рокля, така и ефирна плажна или лятна рокля.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Моделите са различни, подходящи за носене в определени ситуации. Тази класификация не е измислена случайно. Например, момиче в спортна рокля ще изглежда нелепо на корпоративна среща. Също така, строга пола и яке ще бъдат неподходящи, когато отивате на младежко парти, което няма строг дрескод. Можете също да носите дънки тип boyfriend на подобно събитие, но когато става въпрос за рокля, трябва да знаете кой вариант от нея е най-подходящ за конкретен случай.

И така, какви са стиловете на роклите?

По този критерий тоалетите се делят на класически, бизнес, спортни, плажни, ежедневни, коктейлни и вечерни.

Класическите модели се характеризират със строги линии и дискретни покрития. Такива рокли са ушити от плътни тъкани. Те се отличават с умереност и липса на екстравагантни елементи. Пример за вечна класика е малката черна официална рокля.

Бизнес стилът в много отношения е подобен на класическия. Той изключва наличието на закачливи и ярки акценти, но може да отразява съществуващите модни тенденции.

Роклите в етнически стил (фолклор) са стилизирани като национални носии на различни народи. Тази стилова посока има много отделни подвидове: индийски, руски, цигански, селски, селски, африкански и др. За шиене на тези продукти обикновено се използват тъкани, които имат естествен състав.

Характерният силует е прав или трапецовиден.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Какъв е стилът на обличане, който е подходящ в спокойна атмосфера, докато релаксирате? В този случай е подходящ спортен модел, чиито характерни черти включват свободно кройка, удобство и практичност. Такива рокли са ушити от силно разтегливи материали, които позволяват на въздуха да преминава и са хигроскопични. Жените, които водят активен начин на живот, предпочитат да се обличат в този стил, които също с удоволствие носят гащеризони, клинове и шорти.

Какви са видовете рокли за плаж?

Категорията на такива тоалети включва туника, удължена риза, украсена с етнически мотиви. За производството на плажно облекло се използват леки, полупрозрачни и естествени материали.

Важно е внимателно да проучите изискванията за грижа за определена тъкан, преди да изпратите роклята на пране. Това ще запази привлекателния външен вид на продукта за дълго време.

Информация за това какви тъкани се използват за производството на моделите в сайта ни може да разберете, като се свържете с нас. Стремим се да предложим най-красивите и различни модели на пазара.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]