Какво да облека на 8 март

Какво да облека на 8 март

Първият пролетен празник е точно зад ъгъла, така че е време да се погрижите за празничното облекло. За да изглеждате тържествата по случай 8 март не само красиви и грандиозни, но и стилни, трябва да обърнете внимание на следните опции:

костюм

Този сезон безспорният фаворит на всички дизайнери без изключение е костюма, така че изборът в полза на такова облекло ще бъде повече от успешен. За празнична вечер можете да изберете свободен модел, сякаш от рамото на мъжа, или можете да предпочетете по-съблазнителен костюм със смокинг – всяко изображение ще изглежда ярко, директно и оригинално. Можете да допълните костюма с елегантна блуза или абсолютно всяка тениска, а като обувки идеален вариант ще бъдат дамските обувки на висок ток. За да не се окаже твърде тежко и тежко изображението, трябва да предпочитате най-естествения грим и леките небрежни къдрици.

гащеризони

Момичетата, които търсят най-добрата алтернатива на панталон, трябва да обърнат внимание на вечерните гащеризони. Има много варианти – вталени или модели с широки панталони, строг затворен връх или съблазнително деколте, класически черни или крещящи нюанси. Както в случая с костюм, изображението трябва да бъде завършено с совалки или боти до глезена с високи токчета, които в този случай ще помогнат да се подчертае женствеността и елегантността. Що се отнася до образа за красота, тогава изборът не се ограничава до почти нищо – допълнение по атрактивен начин може да бъде ярко червило в тандем със сдържан лъч и естествени къдрици в комбинация с грим в стил нюд.

рокля в стила на 70-те

Стилът на 70-те във всичките му проявления е основният хит на тази пролет. Ето защо при избора на тоалет за тържеството по случай 8 март трябва да обърнете внимание на свободни рокли от леки материали с етнически щампи. Значението на този модел рокля е неговата гъвкавост, така че можете да комбинирате женствено и безтегловно облекло с елегантни сандали на платформа и груби обувки с връзки. Чанта с ресни, удължено велурено яке, леко небрежни къдрици и най-естественият грим ще завършат визията.

дантела

Артикулите от гардероба ще ви помогнат да създадете романтичен и нежен образ. В същото време можете да изберете изцяло дантелена рокля или пола, и модели с незначителни вложки. Трябва да се отбележи, че цветът на роклята също играе важна роля в този случай. Например, неща в бели, млечни или светло розови нюанси ще добавят образ на нежност. Това облекло може да бъде допълнено от обувки с високи токчета от подобен нюанс и естествен грим и може да бъде разредено с допълнителни детайли – контрастни обувки или аксесоари, необичайна прическа или забележим грим. В същото време, както във всеки друг случай, е важно да се знае мярката – един ярък акцент ще бъде достатъчен.

Рокля с басти

Този модел рокля може да се нарече класическо облекло за специален повод. Роклята с басти ви позволява да създавате необичайни и ярки изображения, както и помага за визуално коригиране на фигурата. За да направите изображението възможно най-празнично, трябва да обърнете внимание на моделите с ярки цветове или рокли, украсени с ярки щампи, дантели или прозрачни вложки, както и други декоративни елементи. Роклята с басти не позволява наличието на груби обувки, поради което единствените правилни опции в този случай ще бъдат боти до глезена или високи токчета. Освен това трябва да се има предвид, че такъв модел сам по себе си е доста самодостатъчен, така че трябва да бъдете особено отговорни при избора на аксесоари, защото много акценти само ще влошат образа.

пайети

Несъмнено използването на елементи от гардероба с пайети при създаването на празничен образ е най-лесният начин да получите ярък и ефектен комплект незабавно и без много усилия. Тази опция обаче е една от най-коварните, защото не винаги е ясно с какво можете да комбинирате толкова забележителни неща. В този случай трябва да запазите разумен баланс и да заглушите ярките пайети с по-сдържани и неутрални нюанси. Много момичета погрешно вярват, че дълга рокля с пайети изглежда твърде вулгарна и безвкусна, но с умело съчетаване с други елементи на този елемент от облеклото ще ви помогне да създадете не само ефектен, но и стилен образ.

 

Струва си да се отбележи, че всяко тържествено събитие е чудесен повод за експерименти. Тази пролет уверените момичета могат да изберат рокля или пола, украсени с пера, мрежа или прозрачни вложки. Важно е да не прекалявате с избора на такова облекло – за балансиране на оригиналния елемент от облеклото ще помогнат най-сдържаните аксесоари и естествен грим.