Как да изберем рокля в голям размер?

Как да изберем рокля в голям размер?

Имаш едра фигура и това изобщо не те притеснява? Страхотно!

Можете да се чувствате още по-добре и да изглеждате перфектно, ако изберете правилната рокля в големи размери.

Макси рокля | evizabg.com

Нека видим какво да търсите, ако искате нежно да покриете някои части от тялото си.

Има много умни трикове, с които да скриете изпъкналия си корем. И не винаги трябва да търсите размери XXL, често е достатъчен добре подбран размер L.

Не забравяйте, че си струва кройката на роклите да се съобрази с типа фигура. Ето няколко модела рокли, които могат да се справят с корема.

Най-лесно е да прикриете ненужните гънки с още гънки. Рокля с волани и плисета ще стои добре, ако са пришити под бюста към свободен връх. В противен случай те ще показват само корема.

Следователно по-безопасно решение може да бъде рокля, която ще бъде събрана под талията и най-често на линията на ханша. Горната част трябва да е просто като обикновена блуза или тениска.

Рокля-риза – обикновено е свободно кройка и има колан, който не е необходимо да връзвате около кръста си – можете да се откажете от него или да го завържете свободно около бедрата.

Макси туника | evizabg.com

Широките бедра могат да бъдат маскирани, като изберете макси рокля с цепка като макси туника. Тези модели често са за дами с крушовидна форма на тялото – тесни са в раменете, разширяват се в талията и достигат максималния си обем в ханша и се стесняват надолу. Ушити са от еластичен трикотаж или масивен суичър, поради което са модели за ежедневен стайлинг, но с интересни бижута и елегантни обувки и сако ще се справят добре и за офиса или за специални събития.

Може да прикриете малко големите си бедра и с по-дълго, зелено яке в милитари стил – такъв модел с надписи предлагат много магазини. Може да бъде и по-дълъг вариант на дънково яке.

Искате ли да скриете масивните си прасци? Дългата рокля в големи размери е най-добрият избор. Не трябва да е прекалено стегната или вталена около бедрата и ханша. Избягвайте моделите с пликове – тази кройка само подчертава всяка кривина. По-скоро изберете модел, който е леко набран малко над талията или на линията на ханша.

За лятото рокли с презрамки, обилно набрани точно под бюста и разширяващи се надолу, ще бъдат добра идея.

макси поли | eviazabg.com

Има още едно решение, ако искате да скриете излишните килограми – комбинирайте панталоните с пола или рокля. Този комплект се популяризира от много дизайнери и е идеален за ежедневни стилизации. Не забравяйте да изберете елементите по отношение на цвета и дебелината на тъканта. Например, ленените макси поли ще изглеждат добре, ако ги носите с бяла риза, ленена или памучна рокля с копчета. Може да изберете дълга права рокля от лека материя, имитираща деним. Можете да язавържете свободно около ханша с тънък черен колан. Рокля с цветя, разкопчана с дължина до средата на прасеца, ще изглежда добре с дънки с прави крачоли и сива туника-суичър с панталони от шифон с райета отстрани.

ЕЛЕГАНТНА МАКСИ РОКЛЯ | evizabg.com

Когато носитемакси рокли с размер XXL, обърнете внимание на следното:

Черното ви прави по-стройни. Розовото добавя тегло, тъмнозеленото има успокояващ ефект и успокоява външния вид.

Избягвайте плътно прилепнали рокли от еластични материи – те подчертават всякакви несъвершенства.

Дълбокото деколте винаги ще бъде изгодно – то ще привлече погледите, ще подчертае бюста и ще отвлече вниманието от извивките, които искате да скриете.

Обикновено добър избор за жени със солидна фигура ще бъде тясна кройка в горната част и А-образна кройка в долната част – тя ще подчертае гърдите, ще прибере корема и ще подчертае ханша.