Как да направим правилен избор на рокля или туника в голям размер

Как да направим правилен избор на рокля или туника в голям размер

Нека да поговорим за туниките като разновидност на рокли големи размери.

Благодарим на римляните за това. Именно в древен Рим е измислена тази красива дреха. Разбира се, тя се е променила като стил и кройка, но нещо е останало непроменено. Това е универсалността и стилът на туниката.

4 специални тайни на стила

Когато избирате макси туника, като рокля с голям размер, помнете какво е важно:

тъканта; дължина на продукта; цвета на артикула; модел стил.

Тъканта трябва да е стегната. Ако сте дама с нестандартни размери plus size. Тясната туника за жени с макси фигури скрива всички несъвършенства на фигурата. Тя чудесен „минус“ на допълнителните сантиметри на бедрата и талията.

Дължината е средна или малко по-ниска. Ние категоричното не препоръчваме къси туники. При движение късата туника ще се навдига нагоре и ще се смачка. Допълнителните гънки ще „добавят“ сантиметри.

Изхвърляме и мисли за дълги туники от тънки прозрачни материи. За да не се превърнем в малък дирижабъл в ефирен облак.

Изборът на цвят зависи от личните вкусове. Но какво да избягвате – помнете като два пъти по две. Без лъскави материи с лурекс, зебра и големи плетени кройки с волани!

Съсредоточете се върху цвета на кожата и косата. Например, за блондинките са подходящи свежи и меки тонове от почти всички цветове. Дълга туника от изчистени материи или със среден размер. Тъмнокожите брюнетки и жените с кафяви коси предпочитат богати цветове и ярък принт. Червенокосите красавици – да се насочат към синьо-виолетови нюанси, както и червено-оранжево и зелено.

Стилът трябва да подчертава вкуса и да прикрива грешките на фигурата. Дайте предпочитание на модели с къси ръкави или без ръкави – ако ръцете не са много едри. Със свободно кръгло деколте или V-образно – перфектен начин да подчертаете бюста.

Поставете акценти или маскирайте „неудобните“ зони. Всичко е във вашите ръце. Бъдете себе си – красива дама с голям размер!

Нашите модели са предназначени за височина от около 165 сантиметра. Ако сте по-ниска, не се притеснявайте. Много неща могат да се скъсят. Вярно е, че ако моделът е изработен от дантелена тъкан или има контрастен модел на дъното, тогава моделът не трябва да се коригира. По-добре е да вземете нещо друго, отколкото да развалите празника си или настроението.

Носете огромна рокля-туника самостоятелно или съчетайте с дънки, панталони, клинове, шорти и поли. Аксесоари по ваш вкус.

Бъдете стилни, елегантни и атрактивни, като красивата римска Венера, която също е носела туника!