Модерни дамски халати

Модерни дамски халати

Вкъщи искате да се отпуснете след тежък работен ден и да не мислите за външния вид. Няма по-добър вариант от домашния халат. Халатът ще позволи не само да си починете добре, но и да изглеждате перфектно, без да полагате много усилия.

 

Времената, когато непретенциозните халати, маши за коса и старите чехли бяха основните черти на една несимпатична домакиня, отдавна отминаха, заедно със стиловете от онези времена. Обсъжданият в момента вид облекло за дома може да бъде не само удобен, но и стилен. Дизайнерите предлагат да направите свой собствен избор от широка гама за всеки вкус.

 

Луксозна цветова палитра

Основната тенденция, която задава тон на модните домашни дрехи, е комфортът и изисканата женственост. В такива модели можете да си позволите всичко, което харесвате, но не можете да се реализирате в тоалета от категорията „изход“.

 

Харесвате ярки цветове и забележими щампи, а на работа – скучен черно-бял дрескод? Изберете халат в наситени нюанси, които са по-смели и по-оптимистични в тазгодишните колекции на домашни дрехи от всякога. Този избор не само ще направи образа на стаята ви елегантен, но и ще повдигне настроението ви, независимо кой ден.

 

Огнено червено, сочна череша, наситено синьо, ободряващо жълто, свежо зелено – фаворитите на ярки цветове за домашните дизайнери. Те ви позволяват да създадете изразителна и дори елегантна визия на дома – точно това, от което се нуждаете за една добра вечер със семейството.

 

Класическите бели и черни (особено дантелените), както и пастелните модели не са обект на мимолетни промени в модните тенденции. Почитателите на халатите със спокойни цветове се съветват да обърнат внимание на позициите във всички прояви на бежовото, както и на светлосиньо и розово, лавандула и ментови екземпляри.

 

 

Материи за домашен халат

Удобството и комфорта на домашните дрехи до голяма степен зависят от качеството на материала, от който е ушито. Например, след като се къпете е много приятно да носите пухкав халат. Абсорбира влагата, като по този начин предпазва кожата от дразнене и изсушаване. Такива модели могат да се носят по всяко време на годината, просто трябва да изберете правилната тъкан, а тя е плътна и тънка, едно- и двустранна.

 

Най-секси и най-желани са вариантите от коприна и сатен. Изработени са от деликатен плат и имат елегантен дизайн.

 

Поларените халати са приятни на допир, кадифените косми повишават нивото на комфорт, а такива неща изглеждат много стилни и скъпи. По-плътната материя затопля добре, така че топлите халати са подходящи като зимен вариант.

 

Всяка жена трябва да има дрехи от памук и вискоза. Те са добре вентилирани, нежно обгръщат тялото, така че са незаменими в ежедневния домашен гардероб.