Мъжки бельо: как да изберем размера?

мъжко бельо

Вероятно всеки ще се съгласи, че бельото трябва да бъде избрано възможно най -внимателно. В края на краищата именно в него човек е през цялото време у дома и на робота. И освен че трябва да е стилен и красив, основният критерий е удобството.

 

Бикини за мъже: на кой стил да се даде предпочитание?

За да вземете правилното решение и да харчите ефективно, трябва да вземете предвид някои от нюансите, когато правите покупка:

❥материал, от който е ушит продуктът;

❥ уместността на стила;

❥модерен дизайн и съответствие с модните тенденции;

. Цена.

 

Също така важна роля играе разнообразието от гамата, която предлага магазинът, защото всеки избира гащи според вида на фигурата. Ние се грижим за нашите клиенти и формираме асортимент въз основа на личните предпочитания и заявките на клиентите. Предлагат се следните модели:

  1. Мъжките боксерки са много удобни, приличат на прословутите семейства, но изглеждат много по -хубави. Ценени за свободното им прилягане и гъвкавостта.
  2. Слиповете са от съществено значение за тези, които обичат да носят тесни дънки или панталони. Те се прилепват добре към тялото и не причиняват дискомфорт.
  3. Свободните боксери ще се харесат на всеки представител на силния пол. Те прилягат идеално на фигурата, имат гладки, спретнати шевове, които не блестят и не се разтриват.
  4. Прашките за мъже са подходящи за смели и уверени в себе си хора. Най -често те се купуват от тези, които имат луксозна фигура и не се страхуват да я покажат. Мит е, че този вид бельо е неудобно.

 

Можете да си купите мъжки прашки или друг модел във всеки цвят: практични тъмни или черни, класически бели или спокойни пастелни цветове, с интересен и забавен принт, украсени с кръпка или емблема. Отидете в каталога и научете повече за маркови продукти на достъпна цена.

 

Що се отнася до тъканите, по -голямата част от текстила е изработен от естествени и синтетични материали. Те перфектно регулират топлообмена, предотвратяват прегряването, но в същото време е чудесно да се разтягат и не се набръчкват.

 

Как да закупите качествени мъжки слипове по размер?

Намирането на правилния размер е друга задача, с която трябва да се справите, за да носите удобно ново нещо. Онлайн магазините за мъжко бельо препоръчват на първо място да измерите вашите параметри и да ги сравните с данните от размерната решетка. Важно е да запомните, че всеки производител може да направи своя собствена размерна решетка, така че трябва да се съсредоточите върху нея. Погледнете и текстилния материал, защото синтетичните бикини са по -еластични, за разлика от памука и бамбука, което означава, че е по -добре да се разтегнете и може да бъде твърде голям, ако изберете не по -голям размер.

 

Обърнете внимание на еластичната лента. Тя не трябва да е прекалено стегната, да притиска стомаха и да носи дискомфорт. Мека и широка е точно това, от което се нуждаете.

 

Закупуването на мъжко бельо от нас е толкова лесно, колкото и обелването на круши. Посетете нашия  сайт и сложете в кошницата това, което ви харесва най -много