Мъжко бельо и неговите разновидности

byal potnik h grb 777 800x800 1

Не всеки мъж знае колко разновидности на мъжкото бельо съществуват. Днес в продажба има десетки опции за модели на подобни дрехи за всеки повод. Продуктите се различават по дизайн, цветове, материали и марки. В резултат на това има стотици различни опции, които е много трудно да се разберат.

Мъжкото бельо е представено от около дузина модели долни гащи, освен тях има тениски, тениски, якета без ръкави, чорапи, долни гащи и дори бельо. Мъжът трябва да разбира особеностите на всяка дреха, за да избере най -удобните варианти, да може хармонично да ги комбинира с връхни дрехи и да използва свой собствен подходящ стил.

Освен това бельото не винаги е скрито от непознати: слипове и бански ще бъдат постоянно на лице – на плажа и в басейна, яке без ръкави във фитнеса и семейни гащи са кръстени така, защото предполагат, че собственикът може да носите в тесен семеен кръг. Ето защо външният вид на мъжкото бельо трябва да бъде спретнат и красив. А грижата за него, както и за връхните дрехи, е важна.

Видове и модели

Спортното бельо за мъже трябва да има две важни свойства: да приляга удобно към тялото, без да ограничава движението, и да е удобно при обилно изпотяване по време на физическо натоварване. За това се използват специални материали: полиестерни влакна, ултратънък полиамид, полиестер. Бельото за спорт и памук е направено с добавяне на синтетични материали. Изрязването му също трябва да осигури комфорт по време на тренировка, да предотврати разтриване на кожата в проблемните зони. Примерите за мъжко спортно бельо включват боксери или тесни панталони за колоездачи.

Термобельото е вид мъжко бельо, което е особено популярно сред любителите на зимните спортове или екстремния туризъм. Но може да се използва и като ежедневен атрибут в студено време. Отличителна черта е плътно прилепналата дву- или трислойна вълнена или памучна тъкан. Съставът може да включва допълнителни компоненти: ликра, полиестер и други. Те служат като допълнителни топлоизолатори и предпазват от влага. А микрофибърът, включен в слоевете, позволява на въздуха да преминава към кожата.

Абсорбиращото бельо може да запази влагата и миризмата през целия ден. Има еластична талия и анатомичен дизайн за удобно носене. Такива артикули се продават в комплекти, с ниска талия, невидими под дрехите. Имат разтягане.

Елитното бельо за мъже е представено от бельо от известни модни дизайнери и нестандартни материали. Сред тъканите се открояват спандекс, модални, микрофибърни материи, естествена овча вълна. Трусовете могат да имат позлатени колани и кант. Изключителните модели бански и тениски най-често имат безпроблемна технология. И разбира се, всички подобни артикули са направени с внимателен модерен дизайн.

Безшевното бельо за мъже е направено на специални машини. Благодарение на тази технология тя няма шевове. Следователно, той няма да стърчи дори върху тънки прилепнали дрехи и няма да може да разтрие кожата. Безшевното бельо се използва широко за спортни цели и като коригиращо и превантивно. Той има и един недостатък – поради меката си текстура не винаги поддържа необходимата форма.

Клиновете са най -добрият вариант за бельо при тежки студове и се носят под панталони или дънки. За разлика от чорапогащите, те нямат чорапи; в краищата може да има само поддържащи презрамки. Но това е по -стар модел, съвременните гащи обикновено имат по -дебели маншети с еластични ленти в долната част.

Мъжкото бельо се използва най -често за спорт: плуване, гмуркане, спортни упражнения. Прилепва плътно към тялото, не пречи на движението.

Разнообразието е голямо и всеки може да избере модела, който е подходящ за него.