Насоки в избора на подходящ модел туника

Насоки в избора на подходящ модел туника

Туниката е прекрасно и универсално облекло, което може да се комбинира с много неща в гардероба ви. Основното предимство на това облекло е, че подхожда на жени с всякакъв размер на тялото. Основното нещо е да вземете предвид стила и тогава фигурата ви ще бъде подчертана от изгодната страна, а недостатъците ще бъдат коригирани. В тази статия ще ви кажем как да изберете туника, която да ви подхожда идеално.

 

Туники за стройни

За момичета със стройна фигура е подходящ почти всеки стил на туника. Такива дрехи могат да имат изрезки, да бъдат с различна дължина и текстура. Можете да подчертаете туниката с дълги висулки, шалове или шалове, както и с колани. За да носите туника, модните наблюдатели съветват с тесни панталони или дънки или да я използвате като самостоятелно облекло.

 

Туники за по-едри дами

За красавици с извити форми ви съветваме да изберете туники с трапецовидна форма или с V-образно деколте. Този стил ще разтегне силуета и ще скрие проблемните зони. Не претоварвайте туниката с аксесоари и не се фокусирайте върху корема. Не препоръчваме да носите туника с гамаши или гамаши – това прави изображението по-евтино и безвкусно.

 

В днешно време можете да намерите модерна туника в много магазини, но хората все повече предпочитат онлайн магазините. Това е удобно, бързо и спестява време. На нашия сайт има голям асортимент от туники за всички поводи: от ежедневни до плажни и елегантни. След като поръчате продукта, който харесвате, можете да го изпробвате в някой от магазините, както и да го получите доставен до дома си.

 

Дългите туники се съчетават добре с тесни панталони или протрити дънки. Носенето на туника с клин е „миналия век“, така че не препоръчваме да го комбинирате с тях. Носете туника с дънки, не забравяйте за помпи на висок ток – това ще направи външния ви вид шик и елегантен.

 

Белите туники с черни или бордо панталони изглеждат много стилни и ярки. Този външен вид е идеален за бизнес вечеря и романтична среща. Не по-малко красиви и елегантни ще изглеждат туники с расклещени дънки или свободни панталони, но не забравяйте високоскоростните обувки.

 

С какво да сечетаем рокля тип туника

Рокля-туника ще изглежда подходящо като отделно облекло. Например любимите на всички летни рокли-туника се носят върху бански, а също така е чудесен вариант за лятно парти. Ако говорим за туники за студения сезон, тогава роклите туника се носят с тесни чорапогащи и високи ботуши. Много звезди избират туники за излизане на червения килим и изглеждат много достойно в тях.

 

С вечерна рокля-туника с аксесоари, обувки на висок ток и клъч, можете също да блеснете пред софитите на ентусиазираните мъжки очи!

 

Скъпи момичета, когато избирате туника, погледнете по-отблизо фигурата си и изберете модела, който ще ви подхожда идеално и ще ви направи още по-привлекателни!