Светът на детските дрехи за момичета

Светът на детските дрехи за момичета

Ако преди двадесет години гардеробът на момичетата се състоеше главно от рокли, поли, панталони и сарафани, днес производителите са разработили много интересни модели дрехи за малки модници.

 

С необичаен дизайн и ярки щампи. Не само родителите трябва да знаят за модерните новости, но и собствениците на магазини, които формират асортимент от детски дрехи за момичета и желаят да получават стабилен финансов доход. Така че, нека да разгледаме какви дрехи са популярни сред момичетата.

 

Рокли и сарафани

Модерните стилове на детски рокли и сарафани са изключително разнообразни, но един от най-популярните варианти все още е свободният силует и расклещена пола. Елегантни рокли и сарафани, украсени с дантела, волани, волани и лъкове, са актуални през всеки сезон.

 

Туника и клин

Това е един от най-популярните тандеми сред малките модници. Красив и практичен изглежда комплект от туники и клинове. Леката туника не ограничава движенията, а клиновете са удобни както за разходка, така и по време на спорт.

 

Къси панталони и бричове

Къси панталони и бричове са идеални за активна лятна почивка на момичета. Разнообразни като дизайн и цветове, те са подходящи за плаж, детска площадка и детска градина. Могат да се носят с тениска, потник и кроп топ. През новия сезон модерни ще бъдат кюлотите и късите шорти с колан.

 

Училищна униформа

В гардероба на всяко момиче трябва да има училищна униформа. Сред най-подходящите опции:

рокли с яка и дълги ръкави;

сарафани с каишка и плисирана пола;

лека блуза и расклещена пола;

комплект панталон и яке.

Основното условие за избор на училищна униформа е удобството и практичността.

 

Дрехи за вкъщи и сън

Всяко момиче трябва да изглежда привлекателно във всяка ситуация. Ето защо в гардероба й трябва да има удобни пижами и домашни комплекти. По правило малките момичета харесват ярки комплекти с апликации, докато по-възрастните модни жени предпочитат розови и неутрални нюанси.

 

Можете да закупите маркови детски дрехи за момичета на едро във фирма Mini Maxi. Каталогът на онлайн магазина съдържа пълна гама облекла за момичета, които се продават в размери и под собствената търговска марка на компанията. Всички продуктови групи са ушити от естествени материи в съответствие с модните тенденции.

 

За нови и редовни клиенти е осигурена самодоставка от склада, безплатна доставка в рамките на Московския околовръстен път и удобни методи за плащане на стоки. За едро на едро (при поръчка на продукти в размер на 100 хиляди рубли) се прилагат особено изгодни условия.