Туники по вид на материята

Туники по вид на материята

Туника от шифон

Лека и ефирна туника от шифон ще бъде незаменима в горещо време, когато термометърът се покачи над 30. Изобщо няма значение дали сте в центъра на града или на плажа. В туника от шифон ще се чувствате подходящо и удобно навсякъде.

Копринена туника

Коприната е скъпа и благородна материя. Копринената туника може да се впише както в летни, така и в зимни лъкове, като вечерно, празнично облекло във всяка ситуация. Независимо дали копринената туника е самостоятелен вариант или просто част от комплект с панталон или пола. Тази туника може да се използва като лятна, включително плажна опция.

Сатенена туника

Сатенена туника, точно както предишната версия, може да се използва като вечерен и празничен вариант, но е малко вероятно като вариант за лято и плаж поради плътността си.

Дантелена туника

Дантелата винаги изглежда стилна, красива и скъпа и в зависимост от завършването и стила може да бъде опция както за вечерно, така и за ежедневно облекло. Дантелената туника е незаменим вариант за лятна почивка, романтична среща или дори сватбено събитие.

Памучна туника

Памукът е материя, която диша, абсорбира влагата и поддържа естествения топлопренос. Затова памучната туника е най-често срещаният вариант, подходящ за всички поводи. Независимо дали става въпрос за пътуване до плажа, разходка на чист въздух, пазаруване или бизнес среща. Също така, памучната туника е всесезонен вариант, подходящ за зимата, лятото и извън сезона.

Вълнена туника

Вълнена туника ще бъде незаменим вариант в студения сезон. Изображение с вълнена туника може да изглежда нежно и благородно. В същото време, въпреки обема на тази опция, вълнената туника може да придаде вид на сексуалност и романтика.

Туника комбинирана

Една дамска туника може да не е от един вид материя. Така че днес опциите за плетени или вълнени туники с кожени или кожени вложки са много популярни. Също така сред летните опции можете да намерите много опции, при които дантела и гипюр само допълват други видове материали. Сатен и коприна също могат да се комбинират помежду си или с памучни материали. Всичко зависи от вашите предпочитания и желания, и разбира се от модните тенденции на сезона.