Как да изберем размера на мъжка тениска? Как и с какво да носите такава тениска?

Мъжки тениски: как да изберем?

Мъжки тениски

Всеки мъж без изключение има тениска в гардероба си. Гладко, в бяло или черно, това е основно, вечно и универсално облекло . Ефектните, шарени модели в наситени цветове също намират много почитатели.

 

В миналото тениската с тази кройка се смяташе за бельо. В момента той е посочен като отделна, самостоятелна дреха, която може да се комбинира във всякакъв стил . Спортна, ежедневна или официална мода? Правилно подбраните аксесоари ще направят мъжката тениска подходяща за всяка категория.

 

Запазено само за мъже?

Името „T-shirt“ идва от английски език и означава „тениска“ , което буквално отразява външния му вид. Първите тениски не приличаха на сегашните. Прототипът за тях е мъжко бельо с копчета.

 

През 40-те години на миналия век това облекло приема формата, която е оцеляла и до днес. Допълнителен пробивен елемент, 20 години по-късно, е изобретяването на мастилото и техника, която позволява поставянето на постоянен отпечатък върху тъканта. Тениската се превърна в обичаен компонент на стайлинга както за мъже, така и за жени.

 

Размер на тениска – какво да вземете предвид при избора

Независимо от типа стайлинг, в който искаме да използваме тениска, не трябва да я оставяте да изглежда разхвърляна. Ето защо, първият и най-важен момент е да изберете правилния размер.

 

За да изглеждате добре с тениска, е важно да поддържате правилните пропорции. Струва си да изберете кройка, която прилепва към горната част на торса и се спуска свободно надолу . Такъв модел ще ви позволи да скриете несъвършенствата в областта на корема.

 

Дължината на ризата трябва да бъде съобразена с височината. Твърде дългата материя оптически ще скъси торса, твърде късата ще направи всяко движение разкриващо корема и гърба. Правилно подбрана кройка завършва на височината на ханша . Благодарение на това той не ограничава жестовете.

 

При класически кройки и приглушени цветове си струва да обърнете внимание на дължината на ръкава, който трябва да завършва в средата на предмишницата . Също така не забравяйте за деколтето. Не може да разкрие твърде много. Препоръчителното решение е кръгло покритие .

 

Преди да купите тениска, струва си да се запознаете със стойностите в таблицата с размери, посветена на даден продукт. Това ще сведе до минимум риска от закупуване на твърде малки или твърде големи.

 

Перфектно подбраният размер е половината от битката Въз основа на горното съдържание съвпадението на размерите на тениската вече не би трябвало да е проблем. Но размерът не е всичко! Когато решавате да носите тениска, струва си да следвате следните правила.

 

Качество на материала → Най-добрият и най-често срещан избор е 100% памук или с малко количество друг материал, например еластан. Високото качество на материята гарантира, че тялото не се вижда изпод материята.Цвят и печат → Уверете се, че тениската не е избеляла, което е често срещан проблем с тъмните цветове. При светли цветове, особено бяло, трябва да обърнете внимание на състоянието на тъканта в областта на подмишниците, която може да пожълтее поради отделяне на пот. Печатът не трябва да е напукан.Повод → Тениската е универсално решение и може да бъде елемент на стайлинг за всеки повод, но трябва да бъде правилно съчетана с него. Модел с едър принт няма да е добро решение в комбинация със сако.

Как да носим тениска?

Отговорът на този въпрос е много прост: както искате и както искате! Не забравяйте обаче за правилата, споменати по-горе. Тениската с класическа кройка може да бъде основа за стайлинг във всеки стил.

 

Среща с колеги? Предлагаме цветен модел с щампа, в комплект със спортен панталон и кецове.Офис работа? Изберете изчистена кройка, чинос панталони и мокасини.Вечеря в малко по-официална атмосфера? Гладка, вталена тениска и сако ще бъдат чудесен избор!

Сега е моментът за малко пазаруване. Каним ви да се запознаете с широката гама от тениски на различни марки, налични в нашия сайт.