• Филтри
 • Sort by
  ...
 • СУТИЕН LAURA BIAGIOTTI 26,00лв.

  Изчистен черен сутиен с твърда чашка без подплънка. Модела е с банел и финна, сатенена лента. Широката връзка между чашите оформя много добре бюста. Състав: 89 % полиамид, 11 % еластан. За максимално точна информация се свържете с нашите консултанти като се обадите на скайп evizabg, пишете на email evizabg@abv.bg .

  56 налични

 • СУТИЕН LAURA BIAGIOTTI 26,00лв.

  Сутиен с банел и твърда чаша без подплънки. Много удобен и красив модел. Сутиенът е с италианско качество и невероятна цена. Състав: 89% полиамид, 11% еластан. За максималто точна информация се свържете с нашите консултанти като се обадите на скайп evizabg, пишете на email evizabg@abv.bg или на телефон 0888756677. 

  27 налични

 • СУТИЕН LAURA BIAGIOTTI 26,00лв.

  Сутиен с твърда чаша и банел без подплънка. Изработен е от висококачествена италианска материя. Кройката е удобна и оформя добре бюста. Състав: 89% полиамид, 11% еластан. За максимално точна информация се свържете с нашите консултанти като се обадите на скайп evizabg, пишете на email evizabg@abv.bg.

  30 налични

 • СУТИЕН LAURA BIAGIOTTI 29,00лв.

  Сутиен с твърда чаша и силиконова повдигаща подплънка. Кройката оформя много добре бюста. Състав: 89% полиамид, 11% еластан. За максималто точна информация се свържете с нашите консултанти като се обадите на скайп evizabg, пишете на email evizabg@abv.bg. 

  44 налични

 • СУТИЕН LAURA BIAGIOTTI 29,00лв.

  Сутиен с твърда чаша и повдигаща подплънка. Подплънката е изработена от силиконов антибактериален материал. Моделът много добре оформя бюста. Състав:89% полиамид,11% еластан. За максималто точна информация се свържете с нашите консултанти като се обадите на скайп evizabg, пишете на email evizabg@abv.bg. 

  15 налични

 • СУТИЕН LAURA BIAGIOTTI 28,00лв.

  Сутиен тип бриджитка с повдигаща подплънка. Моделът е със свалящи се презрамки. Сутиенът е с италианско качество на супер цена. Състав:89% полиамид,11% еластан. За максимално точна информация се свържете с нашите консултанти като се обадите на скайп evizabg, пишете на email evizabg@abv.bg . 

  43 налични

 • СУТИЕН LAURA BIAGIOTTI 33,00лв.

  Сутиен тип бриджитка с повдигаща подплънка и свалящи се презрамки. Моделът е изключително стилен и много удобен. Състав: 89% полиамид, 11% еластан. За максимално точна информация се свържете с нашите консултанти като се обадите на скайп evizabg, пишете на email evizabg@abv.bg. 

  44 налични

 • СУТИЕН LAURA BIAGIOTTI 33,00лв.

  Сутиен тип бриджитка с подплънка. Моделът е със свалящи се презрамки. Повдига бюста и го оформя. Състав:89% полиамид,11% еластан. За максимално точна информация се свържете с нашите консултанти като се обадите на скайп evizabg, пишете на email evizabg@abv.bg. 

  44 налични

 • СУТИЕН LAURA BIAGIOTTI 28,00лв.

  Сутиен тип бриджитка с гладка чаша и свалящи се презрамки. Моделът е изчистен и не се отбелязва под финни материи на рокли и блузи. Състав: 89% полиамид, 11% еластан. За максимално точна информация се свържете с нашите консултанти като се обадите на скайп evizabg, пишете на email evizabg@abv.bg.

  45 налични

 • СУТИЕН LAURA BIAGIOTTI 28,00лв.

  Сутиен с гладка чаша и възможност за сваляне на презрамките. Модел с италианско качество на супер цена.Състав: 89% полиамид, 11% еластан. За максимално точна информация се свържете с нашите консултанти като се обадите на скайп evizabg, пишете на email evizabg@abv.bg . 

  44 налични

 • СУТИЕН PIERE CARDIN 28,00лв.

  Сутиен с твърда чаша и повдигаща подплънка. Подплънката е изработена от силиконов антибактериален материал. Страхотен модел, който оформя бюста. Състав: 100% полиамид. 

  13 налични

 • СУТИЕН PIERRE CARDIN 28,00лв.

  Сутиен с твърда чаша и повдигаща подплънка,  изработена от силиконов антибактериален материал. Страхотен модел, на изключително ниска цена. Състав: 100% полиамид. 

  14 налични

 • СУТИЕН PIERRE CARDIN 28,00лв.

  Италиански сутиен с твърда чаша и повдигаща подплънка,  изработена от силиконов антибактериален материал. Изключително качество, на ниска цена. Състав: 100% полиамид. 

  11 налични

 • СУТИЕН PIERRE CARDIN 28,00лв.

  Сутиен тип бриджитка с дантела. Моделът е с италианско качество на супер ниска цена. Състав: 100% полиамид. 

  15 налични

Close
Категории
Намери
Цена
Цена: Reset
Close Моята кошница
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Категории