Бански – как да изберем бански, който да подхожда на фигурата ни?

Бански – как да изберем бански, който да подхожда на фигурата ни?

Лятото е в разгара си и ваканциите наближават. Лятото обаче изисква малко кожа да бъде разголена. Както знаете, когато отиваме на почивка, трябва да вземем подходящия бански. Как да изберем правилния бански, за да сме доволни? Какво трябва да покажем и какво да скрием в зависимост от типа на фигурата ни. Добре подбраният цял бански изтънява фигурата, прикрива несъвършенствата и ни осигурява добро настроение, без да се чувстваме срамни или неудобни.

 

  • Първото правило е да се стремите да изравните пропорциите на тялото и да му придадете фигура на пясъчен часовник – тоест да запълните празнините в горната част при малки гърди (на снимката) или в долната част (бедрата също тясна), подчертайте талията, ако липсва.

 

  • Съответствие на размера на долната част с горната част – в случай например на големи гърди, това е много важен въпрос – особено когато става въпрос за тоалет от една част, който обикновено е трудно да се намери с акцент върху чашите.

 

  • Уверете се, че сте избрали правилния цвят – който може да направи чудеса – не само черното може да ви направи да изглеждате по-стройни!!! По-долу има бански със специална вложка за отслабване.

 

  • Ако имате малки гърди, използвайте костюми с подплата, например плътна пяна или чаши, например с плисета и декоративни чаши, привличащи вниманието

 

  • Бански танкини– най-добрият избор за дами с коремче, на които не им се носи цял тоалет, танкините имат още едно предимство – стоят страхотно в комбинация с къси панталонки или парео, така че можете да ги носите не само на плажа!!!

 

  • Използвайте декоративните части на костюма, за да привлечете окото, гладките, за да скриете несъвършенствата

 

  • Парео – начин за прикриване на прекалено широки бедра и дупе

 

  • Силно разкроени монокини – начин да покажете качествата си, за съжаление не всяка дама може да ги носи, препоръчват се по-скоро за слаби дами