Дамски блузи, топове и бодита, как да изберем подходящия модел

Дамски блузи, топове и бодита, как да изберем подходящия модел

За да създадете стилен образ, едно познаване на модните тенденции не е достатъчно. Необходимо е умело да се използват подходящи, прости, но много ефективни неща, като например стилни дамски тениски, топове и бодита. Въпреки привидната си простота, те са в състояние да преобразят визията Ви в различни стилове. Освен това тениските са безусловно секси и определено трябва да се възползвате от това свойство.

 

Стилни дамски блузи

Тайната на техния успех е проста, като всички гениални неща. Простият, буквално „мъжки“ силует на модела перфектно подчертава фигурата и подчертава всичките й предимства по-добре от много други стилове. Това свойство на тениските и блузите, заимствани от мъжете, се оценява от дизайнерите при създаването на прости, но изразителни женствени визии.

Но такъв модел със сигурност ще представи собствените си изисквания към собственика си. Първо, безупречна стойка – простите и откровени неща изглеждат ефектно само ако перфектно „седят“ на фигурата. Прилепналият модел не само ще демонстрира предимствата, но и недостатъците на фигурата. Ето защо, избирайки стил, трябва да сте особено внимателни.

Но, за щастие, днешните тенденции са богати на разнообразие от стилистични решения. Наред с прилепналите модели, на мода е много стилен „овърсайз“ или стилна дамска блуза с дълъг ръкав. Можете да изберете и дължината – на мода са както удължените, буквално до средата на бедрото модели, така и тези, които едва прикриват талията.

Летни дамски тениски

Своеобразен еталон на тенденцията е семпъл, прилепнал модел потник в снежнобял цвят. Той е наричана иронично „алкохоличка“ заради отличителната му прилика с мъжко бельо. Но именно с помощта на такива модели топове и тениски се провеждат окончателните кастинги в много френски модни къщи от световна класа. Ако потенциалният моден модел изглежда безупречно в такъв модел, пред нея се отварят всички врати към света на висшата мода.

Такъв модел дамска лятна тениска или топ, не само демонстрира максимално фигурата, но и подчертава тена на кожата, идеално изпъква красивия тен. И просто е невъзможно да се измисли по-добър фон за демонстриране на елегантна татуировка.

Дълги дамски ризи

Класическата дължина на модела – до бедрата – подхожда на почти всички без изключение. Тя е тази, която отваря такива възможности за стил като разкроен А-силует, асиметрична кройка и драперии в деколтето. Тези техники ви позволяват да запазите елегантността на стила и да внесете нотки на индивидуалност в него.

Късите модели днес са на мода, деликатно отваряйки талията – те стават отлични спътници на панталони, дънки и поли с модерни „високи“ колани. Но такъв модел няма да търпи компромиси и ще изглежда страхотно само на много стройна фигура. Както и женствени ризи или бодита тип риза, буквално създадени за подобни стилистични решения.

 

Дамски бодита

Просто е невъзможно да си представим съвременния стилен гардероб без бодитата.Те са истинска находка за модерната жена. Този, който ги е измислил без съмнение може да бъде удостоен със званието брилянтен дизайнер.

Какво да носите с боди-риза?

Има много стилове на такъв модел – от строга класика до изискана романтика. Но най-удобни са тези, при които горната част е като класическа „риза“, комбинирана с трикотажна долна част под формата на бикини със закопчалка. Именно в тази комбинация се разкриват всички предимства на стила.

Преди да си отговорите сами на въпроса „Какво да носите с боди?“ разгледайте по-отблизо модните визии, които ни показват подиумите. Една от най-изкусителните тенденции на този и следващите сезони е добре очертаната талия и добре дефинираният тънък силует.

Комбинацията е от поли и панталони с „висока“ талия и корсетни колани. Освен това фаворитите на модните ревюта са елегантните поли и късите панталони.

В този случай, бодито ще осигури пълно и красиво прилягане не само на талията, но и на бедрата, всяка гънка и сантиметър имат значение. Освен това трябва да сте сигурни, че нещо няма да се издуе и да стърчи под тесни панталони или поли.

Ясен, безупречен контур с плътно прилепнали бодита е ключът към елегантността, което е доста трудно да се постигне с конвенционалните модели.

Бодитата осигуряват не по-малко успешни и най-важното удобни комбинации с модерни тесни дънки, както с класически тесни дънки, така и с модели в стила на 70-те.

Бодитата – риза поради своята гъвкавост се вписват идеално в почти всички актуални стилове. Освен това в тенденция са не само памучните, но и такива от дантела и дори с кожени елементи. Бутиково дантелено боди – риза в бяло и черно ще ви позволи да създавате оригинални и разнообразни образи.

Съчетава се страхотно с модерни корсети, бюстиета, тесни поли тип молив и панталони. Съчетайте го с изящни високи обувки за много елегантен и секси вид.

Ясно дефинираната талия и силуетът като цяло, който създава такъв ансамбъл, е много модерен компромис между строгостта на дрескода и женствеността на образа, който искате да разчупите в бизнес облеклото.

Във всеки случай ще можете да демонстрирате, не само фини познания за тенденциите, но и великолепна фигура, безупречно изваяна талия, и да подчертаете хармонията и женствеността на образа.