Елегантни и чувствени – рокли с разголени рамене

Рокли с миди дължина - изборът на истинска модница!

Роклите с разголени рамене от години радват с факта, че изглеждат изключително елегантни и чувствени. Независимо дали е рокля за сватба или за друг повод, тя ще ви превърне в звездата на вечерта!

 

Вечерна рокля с разголени рамене – ще подхожда ли на вашата фигура?

Сред многото предимства на роклите с отворени рамене, фактът, че ви позволяват да скриете всички несъвършенства, заслужава специално внимание. Откритите ръце привличат окото, така че гънките или изпъкналият корем почти не се виждат. Те ще бъдат чудесен избор, когато искате да отвлечете вниманието от малък бюст.

 

Не забравяйте обаче, че ако искате да прикриете извивките си, коктейлната рокля не трябва да ви е тясна. В противен случай ще постигнете обратния ефект и ще подчертаете това, което сте искали да скриете.

 

Рокля с отворени рамене – как да я носите?

Сред роклите с отворени рамене ще намерите както такива, които ще свършат работа за елегантни партита, така и такива, които можете да носите всеки ден. В зависимост от повода изберете подходящите обувки за тях. За вечерна визия съчетайте рокля с отворени рамене със секси обувки на ток. От друга страна, ако сте избрали ефирна рокля за ежедневието, обуйте удобни кецове или сандали. Изборът на обувки зависи и от сезона – през есента обуйте високи или кожени ботуши.

 

Ами екстрите? Не се страхувайте да съчетаете рокля с отворени рамене с много бижута или дамска чанта в интензивен моден нюанс. От друга страна, ако сте привърженици на бохо стила, сложете комбинация от рокля с волани и дълги обеци с пера, както и оригинални ленти за глава. В такъв тоалет ще се чувствате спокойни и в същото време ще изглеждате много чувствени!

 

Независимо дали ще изберете тясна коктейлна рокля в комплект с високи токчета или ефирна и флорална бохо рокля, едно е сигурно – трудно ще откъснете очи от толкова женствен стайлинг!

 

Какво бельо и аксесоари да изберете за рокля с голи рамене?

Пролетта и лятото са времето, когато обикновено се организират сватби и банкети. Всяка жена иска да се чувства красива на парти и да изглежда по същия начин. Изборът на булчинска рокля не е лесен. Особено проблемни са роклите по тялото, както и тези с открити рамене. От една страна изглеждат феноменално, от друга изискват носенето на подходящо бельо, което няма да си личи.

 

Невидимо бельо под роклята

Не може да се отрече, че комбинацията от класически сутиен и рокля с разголени рамене изглежда неестетично. Въпреки че на пазара се предлагат силиконови презрамки, не всеки сутиен има възможност за смяна. Дори и да успеем да ги сложим, може да почувстваме някакъв дискомфорт, свързан с използването им. Изкуственият материал може да причини протриване, а самите каишки, въпреки че са безцветни, все още се виждат. Алтернатива на тях са т.нар бардо. Това е удобно решение, което може да се използва дори от дами с по-големи гърди. Ако официалната рокля е допълнително разкроена на гърба, самоносещите сутиени ще са перфектни в такива ситуации. Струва си да запомните да се грижите не само за правилния сутиен, но и за бикините. Колкото и сватбената ни рокляе разклешен, просто изберете удобен модел, в който ще се чувствате комфортно. Ако пък сме избрали плътно прилепнала по тялото рокля, за да избегнем показване на бельото, безшевните бикини са отличен избор. Те осигуряват не само естетичен вид, но и комфорт.

 

Незаменими аксесоари

Когато отивате на сватба или банкет, не можете да забравите за аксесоарите. Една от тях е чанта, в която можем да поберем необходимата козметика за освежаване на грима или дори кърпички или ключове. Чантата не трябва да изпъква много, така че си струва да изберете класически модел, който може да побере всички необходими неща. Що се отнася до бижутата, всичко зависи от роклята, която избираме. Ако избраната от нас рокля няма твърде много декоративни елементи, поради отворените рамене, всякакви колиета ще бъдат идеални. Добавете нежни обеци и вечерта ни принадлежи.