Каква рокля да изберете за сватба, за да прикриете корема и страните?

Подходящо облекло за по-пълни дами

Сватбата е чудесна възможност да се забавлявате. Въпреки това, за да се чувствате комфортно, си струва да се погрижите за правилното облекло. Искате ли да маскирате корема и страните си? Прочетете и ще научите как да го направите ефективно.

 

Рокля за сватба – скрийте несъвършенствата

Струва си да запомните, че нито един силует не е идеален. Всеки има своите предимства и недостатъци. Независимо от типа на фигурата вие можете да изглеждате и да се чувствате привлекателни. Ако искате да скриете корема и страните си, ето няколко опции, които си струва да обърнете внимание:

 

Асиметрична рокля  – този модел много добре отвлича вниманието от недостатъците на фигурата. Асиметричната вечерна рокля изглежда много елегантна, тя ще работи не само на сватбено тържество, но и на среща с любимия или парти с приятели.

Разкроена рокля  – изглежда много впечатляващо, а освен това осигурява усещане за страхотен комфорт. Такъв модел е и отличен избор за семейна среща или посещение на театър.

Рокля с дантелена горна част  – благодарение на такава декорация ще се подчертае красотата на бюста, което ще отклони вниманието от корема и страните. Такава рокля ще бъде идеална за важни поводи.

Независимо каква сватбена рокля харесвате, не забравяйте, че най-важното е вашето благополучие. Можете да се погрижите за комфорта си още преди церемонията. Онлайн пазаруването е добър начин да направите това.

 

Има много обстоятелства, при които носенето на рокля изглежда задължително. Сватбата определено е един от тях. За щастие, благодарение на множеството цветове, модели и стилове, предлагани на пазара, това задължение може да бъде и удоволствие.

 

Широка гама от

За да се случи това наистина, си струва да потърсим места, където изборът на булчински или просто коктейлни рокли ще бъде толкова голям, че лесно ще намерим поне няколко, които веднага ще грабнат окото ни. Вторият съвет, който си струва да имате предвид, когато започнете търсенето на перфектната рокля, е отвореността към различни модели, стилове, цветове и т.н. Този подход се улеснява и от съвременната мода.

 

Явление, което присъства в него поне от няколко сезона, е еклектиката. При булчинските рокли това се изразява в тяхното разнообразие. Днес в магазините лесно можем да намерим както макси , така и мини и миди рокли . Има и голям избор по отношение на цветове, модели, стилове и материали.

 

Например, ако търсим бляскав тоалет, дългите рокли с пайети могат да бъдат отличен вариант. Когато търсим макси рокля, на наше разположение са и леки, почти момичешки кройки с долна част от тюл, както в нежни, пастелни цветове, така и в силни, наситени, почти неонови цветове. Интересна идея могат да бъдат и рокли от материал, който нежно се лее около фигурата (напр. шифон), с романтичен характер, напомнящ например за градинско парти.

 

Или може би мини рокля?

Сред предложенията за булчински и коктейлни рокли ще открием и много мини рокли. В този случай можете също да рискувате да кажете, че всеки от нас трябва да намери нещо за себе си. Дизайнерите ни предлагат ултра женствени рокли, вталени по силуета, разкриващи крака и ръце, както и разкроени мини рокли.

 

Сред този тип творения има и такива, проектирани на принципа „ако разкриваме краката, покриваме горната част“. Тези рокли могат да имат например изградени рамене или асиметрична кройка, която разкрива едното рамо.

 

Вече споменатата разкроена мини рокля също може да има много лица. От класически рокли тип „балон“ (корсет или не), през „по-леки“ творения, които масово използват тюл, бродерия и дантела – до рокли от шифон, които се преливат красиво, когато танцувате.

 

Независимо кой вариант на роклята ще изберете, когато вземате решение за покупка, трябва да обърнете внимание и на това как се чувствате в нея.

 

Онлайн пазаруване – основните предимства

Може да се каже, че онлайн пазаруването е много изгодно решение. В доказаното предложение ще намерите много различни рокли, които ще ви накарат да се чувствате уверени, ще подчертаят предимствата на фигурата и ще скрият това, което не е задължително да показвате. Струва си да се отбележи, че доброто качество е важно. Заложете на офертата на утвърдена марка и няма да съжалявате. Благодарение на това можете да сте сигурни, че вечерната рокля ще изглежда елегантна и ще преживее много събития.

 

Когато избирате рокля, помнете очакванията си, защото най-важното е вашето благополучие. Ако искате да маскирате корема и страните, идеален е асиметричен модел, разкроен или с декоративен връх.