Как да изберем бански – много полезни съвети от Евиза

Как да изберем бански - много полезни съвети от Евиза

Как да изберем бански за вашата фигура? Празничният сезон означава само едно – време е да си купите нов бански. В нащия магазин ще намерите разнообразие от класически бански костюми от две части и цели бански костюми. Можете да изберете такива с подплатени чашки или дълбоко деколте. Как да изберете бански за вашата фигура, за да изглеждате феноменално на плажа? Разберете, като прочетете нашите съвети.

 

Бански идеално съчетан с фигурата?

Как да изберем бански за фигурата? Основата е да знаете вида му и именно от това си струва да започнете търсенето на най-добрия костюм. Различаваме следните профили:

 

Пясъчен часовник – ясна вдлъбнатина на талията и равномерна линия на раменете и ханша са отличителните белези на фигурата тип пясъчен часовник. Интересното е, че именно тя дава най-голямо поле за показност при покупката на бански.

Круша – характерни за нея са масивни бедра, по-широк ханш, малък бюст и тесни рамене. Тайната за намиране на перфектното облекло от една или две части е да изберете тези костюми, които визуално ще разширят горната част на тялото.

Apple – момичетата с такава фигура могат да се похвалят с пропорционални ръце, оформени крака и добре очертани гърди. Те обаче имат изпъкнало коремче, което може да е причина за комплекси. За щастие правилният стягащ бански ще ви помогне да отвлечете вниманието от него.

Обърнат триъгълник – Силуетът с форма на роза се характеризира с тесни бедра и талия и по-широки рамене. Притежателките му обикновено имат големи гърди. При този тип фигура най-важното е релефът на широките рамене и оптичното разширяване на долните части на тялото.

Колона – вид фигура, наричана още буквата H. Жените с тази фигура имат малък бюст и равни рамене и ханш. Те обаче нямат видима вдлъбнатина около талията, така че фигурата може да образува права линия.

Триъгълник – Тази фигура се характеризира с тесни рамене и широки бедра. Виждат се и масивни бедра, но те са придружени от заоблени и оформени задни части. Когато избирате перфектния бански, избирайте модели, които оптически ще увеличат бюста и ще балансират пропорциите между горната и долната част на тялото.

 

Важни съвети, които трябва да имате предвид, когато пазарувате

Какво трябва да имате предвид, когато избирате бански костюм, който пасва на вашата фигура? На първо място, за кройката на костюма, която трябва да подчертае предимствата на тялото ви и да ви помогне да скриете онези части, които може да са ви комплексирани, като по-широки рамене или по-голям корем. За щастие на пазара има стотици различни предложения – бански от две и цели бански, с широки презрамки, тънки презрамки и др. Има от какво да избирате…

 

Също толкова важен е размерът на горната и долната част. Твърде малък бански ще бъде тесен, неудобен и ще подчертава това, което искате да скриете по модерен начин. От друга страна, прекалено големият бански е най-лесният начин за моден провал! Може да падне и да разкрие бюста или интимните части, което със сигурност бихте предпочели да избегнете.

 

Как иначе да разпознаете добре подбрания бански? Определено след правилния цвят или шарка. Не става въпрос само за вашия тип тяло, но и за вашата красота. В крайна сметка не всички жени изглеждат добре в червено или розово.

 

От съществено значение е добре подбраният размер на горнището и долнището на банския.

Когато избирате бански костюм, не забравяйте да изберете правилния размер – ние от Евиза предлагаме точна номерация. Въпреки че можете да пробвате костюмите, които ви интересуват, когато посетите физически магазин, бъдете внимателни, когато пазарувате онлайн. Винаги проверявайте таблицата с размери на избраната от вас марка. Ако имате, например, малки гърди и широки бедра или обратното, струва си да закупите долната и горната част на бикини отделно. Попълвайки сами модерен комплект, вие ще сте сигурни, че новият бански костюм от две части ще бъде перфектен за вашата фигура.

 

Цветът има ли значение при избора на бански? Разсейваме съмненията

Разбира се. Цветът на банския може да направи чудеса със силуета, особено ако е съчетан с правилно подбрана кройка. Чудесен пример е черен и тъмносин бански костюм, който е обичан от жените заради свойствата си за визуално отслабване на фигурата. Тъмните цветове оптически отслабват фигурата, затова често се избират от пухкави момичета.

 

Интересното е, че еднакво сензационни ефекти се постигат чрез игра с цветовете на тоалети от една и две части . Искате ли да създадете ясна кройка на талията? Заложете на костюм с контрастни извивки от плат отстрани. Или може би имате по-широки бедра и изпъкнал корем? В такъв случай бански със застроена, гладка долна част и горнище в наситен цвят или с десени е меко казано. По този начин ще отклоните вниманието от долните части на тялото и ще го преместите към ръцете и бюста.