Туники и клинове за лятото? – Това е отличен избор за горещите дни!!!

Туники и клинове за лятото? – Това е отличен избор за горещите дни!!!

Туниката е отличен избор между рокля и къса блуза – не е вталена, не стеснява движенията, придава лекота на всеки стайлинг и маскира несъвършенствата на фигурата ни. Перфектен за много поводи, особено през лятото.

Едноцветни туники, шифон и много ефирни туники ще бъдат хит това лято . Белият цвят ще е най-модерен, защото идеално ще подчертае летния загар, пастелните също ще свършат работа: жълто, светло розово и красиво тюркоазено, пастелните цветове много красиво подчертават летния загар, но ако не сте имали възможност да хванете слънцето все още, можете да изберете по-силни цветове.

Най-интересното цветово предложение за лятото несъмнено е амарант, неоновите нюанси, както и типичните за лятото цветове на оранжево, жълто и синьо със сигурност ще издържат изпита. На мода този сезон са и туниките с цветя .

Има няколко стайлинг трика, които си струва да запомните за в бъдеще, защото благодарение на тях ще избегнем всякакви злополуки.

Ето някои от тях:

 

Шифонът е материя, която със сигурност ще бъде перфектна за лятото, ефирна и елегантна шифонена туника, лесно се носи в горещите дни, защото не предизвиква изпотяване.

Декоративното деколте оптически ще увеличи бюста.

Драпирането на талията ще скрие корема.

Малки отпечатани шарки, напр. цветя, отслабване

Обикновено носим клинове с туники. Защо ? Защото си пасват идеално!

Клинове имат много предимства, на първо място са удобни, стоят идеално, подчертават силуета, а освен това са супер модерни.

Какви клинове ще бъдат най-модерните този сезон?

Това лято ще властват клинове, украсени с цветя, интересни графики и вдъхновение от джунглата.

Правят интензивни, привличащи вниманието цветове.