Как да изберем размер на тениска? Как да носим тениска?

Мъжки тениски: как да изберем?

Гардеробът на всеки мъж трябва да има колекция от тениски. Някои ги третират като спортно облекло, за почивка у дома или пътуване през уикенда. Други не се разделят с тениска, дори я поставят върху сако. Как да намерим идеална тениска? Как да изберем размера на тениска ? Предлагаме ви какво да търсите, когато купувате тениски.

 

Ето 4 важни въпроса, които трябва да имате предвид, когато избирате перфектната тениска.

 

Размер на тениската около врата

Добре подбраната тениска е тази, която не е прекалено деколтирана. Така че нека забравим за V-образно деколте и със сигурност за много силно изсечена V, разкриваща голяма част от гърдите или силно изрязана на гърба тениска.

 

Най-добре е деколтето на мъжката тениска да бъде обло и да завършва с врата. Не разкрива твърде много от тялото отпред или отзад. Това важи и за раменете, забравяме за така наречените деколтета. лодка – определено деколтето трябва да е скромно и следователно естетично.

Как да изберем тениска?

Изключително важно е да съчетаете правилния размер и модел на тениската. Не е много добра идея да носите много тясна тениска, независимо дали имате красиво стегнато коремче или не.

 

Затова си струва да изберете тениски, които са по-стегнати в горната част на торса и колкото по-ниски са, толкова по-свободни стават, като по този начин прикриват несъвършенствата. Много е важно да балансираме тези пропорции, за да не изглеждаме като чанта в тениска, особено ако ще я носим със сако.

 

Дължината на ризата трябва да е съобразена с височината, но се приема, че е най-добре да завършва на височината на ханша. Това ви позволява свободно да повдигате ръцете си или да се навеждате. Най-добрият ръкав е този, който завършва в средата на предмишницата. Шевът на ръкава трябва да завършва точно там, където рамото пада.

 

От какъв материал е изработена тениската?

Разбира се, най-добрият материал за една перфектна тениска е висококачественият памук, който абсорбира потта и ви позволява да се чувствате свежи. Освен това е издръжлива материя, така че можем да сме сигурни, че любимата ви тениска ще остане в гардероба по-дълго, отколкото до първото пране. Висококачественият памук определено е по-лек, по-тънък, по-издръжлив и по-лъскав.

 

Цвят и десен на тениската

В този случай определено се фокусираме върху класиката, универсалните цветове, които пасват на всеки стил. На първо място избираме обикновени тениски, без надписи или забавни картинки. Можем да оставим такива ризи за съвсем небрежна среща през уикенда. В мъжкия гардероб пък няма как да липсват бели, черни, сиви и тъмносини тениски.

 

Бялото е класически цвят, отива на всеки тоалет и повечето поводи. Също така черно – ще го носим с дънки или черен панталон. Сивото е предложение за неофициални поводи. Струва си да запомните, че грозните петна от пот могат да се видят много бързо върху сивото. Морско синьото от своя страна е елегантен цвят и стои чудесно в комплект с дънки или къси панталони.