Макси рокли и туники, перфектното предложение за офиса и не само

Вечерни модни тенденции

Фигурата на по-едрите жени изисква правилно подбрано облекло, което ще ви позволи да разкриете нейните предимства, като същевременно прикриете несъвършенствата. Дамските рокли и туники с размери XL и по-големи се отличават с кройка, която естествено осигурява перфектно прилягане, без ефект на прекомерна стегнатост или отпуснатост. Роклите за работа трябва да бъдат внимателно подбрани, независимо от типа фигура , но при дамите с голям размер е изключително важно облеклото умело да се съобразява с формата на фигурата. В зависимост от това дали имате фигура ябълка, круша или пясъчен часовник, можете да носите стилни, модерни туники и големи рокли, които ще изглеждат професионално, с вкус и подходящи за вашата позиция на работа.

 

Роклите за работа , независимо от размера, трябва да се вписват в вечния, приглушен стил и да представят кройка, която фино подчертава формата на фигурата, без да преувеличава женските силни страни. Не забравяйте, че работните рокли големи размери трябва да достигат до коляното или да имат миди кройка, в съответствие с нормите за дрес код. В случай на рокли големи размери, предназначени за работа, трапецовидни, изгорени и леко вталени рокли с малко деколте – лодка или припокриване – са перфектни.. Фигурата plus-size ви задължава да моделирате нейните пропорции с дрехите, така че в зависимост от вашите мерки изберете рокля за работа, чиято кройка ще прикрие заоблени бедра, липса на талия или изпъкнал корем. Ако бюстът ви е твърде голям, изберете V-образно деколте.Роклите за работа за големи жени се предлагат в различни цветове. За пролетта и лятото изберете модни флорални шарки, вертикални райета и малки шарки. През есента и зимата заложете на класическите цветове, в нюанси на карамел, тъмносиньо, маслина и бордо.

 

Модерните туники, съчетани с панталони с вталена кройка, стесняващи се надолу, са отличен избор на работно облекло за големи дами, които искат оптически да прикрият липсата на талия и широкия ханш. Туниките с прилеп ръкави перфектно оформят фигурата, където недостатъците са широките рамене и големите гърди. Перфектни за всеки ден и работа, туниките с голям размер ще излъчат елегантния характер на стайлинга, особено ако са съчетани с обувки на висок ток. Дънковата туника ще даде по-малко официален ефект, докато туниката с голям размер, съчетана с джегинси, ще се превърне в изключително удобно облекло, в което можете да се чувствате комфортно през целия ден, прекаран на работа. Изборът на подходящата  туника с голям размер трябва да съответства на цветовете на останалата част от гардероба. Туника за работа за големи дами, създаваща хармонично съчетание с цветовете на панталона, оптически ще отслаби и издължи извития силует. Затова си струва да комбинирате синя туника с тъмносиня долна част и ярък, флорален десен с панталон, в нюанс, подобен на фона на туниката. Ако вашата фигура plus size е фигура пясъчен часовник, можете да използвате колан, който ще подчертае ясно изразената талия. Работните туники трябва да са елегантни и стилни, избирайте модели без дълбоко деколте.

 

Как да изберем рокля и туника голям размер за работа?

За жените с големи размери се предлагат рокли и туники в разнообразна гама, осигуряваща възможност за избор от модерни, перфектно скроени предложения за големи размери, отличаващи се с високо качество на изработка. Изберете стилно облекло за голям размер, благодарение на което силуетът ви ще придобие елегантен вид, а вие ще се чувствате уверени, необходими на работа.

 

Роклите и туниките за жени с голям размер могат да направят фигурата да изглежда перфектно. Изберете ги според вашия тип кожа и цвят на косата. Позволете си модни десени, но избирайте сред малки десени – големите елементи могат оптически да разширят фигурата. Когато създавате универсален стил за ежедневието или за работа, избягвайте високите контрасти, като се фокусирате върху хармоничното съчетание на горната и долната част на гардероба. Не забравяйте за модни аксесоари и обувки, съчетани по цвят и стил, изработени от висококачествен материал.