Модерни дамски туники

Модерни дамски туники

Туниките са модерно облекло, което подхожда на абсолютно всички жени. Туниките са тип удължена блуза или къса рокля, които се носят в комплект с панталон или клин. Тази дреха е универсален елемент от гардероба, който може да се използва за създаване на почти всяка стилна визия.

Обикновените елегантни туники, които се характеризират с издължена кройка, са отличен заместител на пижами и могат да се използват като облекло за домашно облекло. Освен това късите туники могат да се използват за спорт, йога или разходка из града. Този тип облекло се комбинира най-добре с къси шорти или клин.

Независимо от избрания модел, туниките осигуряват максимален комфорт и атрактивен външен вид на дамата.

По сезон

лятна

Летните туники са деликатни ажурни продукти, които обикновено се носят през горещите летни дни или по време на почивка на морския бряг. Дамските летни туники трябва да отговарят на определени изисквания, повечето от които са свързани с температурите и особеностите на даден сезон. Ето защо, преди да купите, е задължително да се поинтересувате от какъв материал е ушит продуктът. Една от най-популярните летни туники е шифонът, който е силно устойчив на износване и осигурява максимален комфорт в горещо време.

Есенна

Есенните класически туники са предназначени да осигурят не само високо ниво на комфорт, но и защита от често променящите се атмосферни условия. Повечето от тези стилове се характеризират с дълги ръкави, красиви деколте и топли материали. През есента туниките често се носят с дънки, панталони или дори рокли. В зависимост от стила, есенна туника може дори да се представи като рокля, което придава известна привлекателност на този елемент от гардероба. Есенните туники са много популярни поради факта, че позволяват да се демонстрират красиви крака без вреда за здравето, тъй като повечето модели на пазара са топли. В същото време те не са толкова плътни като зимните варианти, поради което подчертават мекотата и извивките на тялото.

Зимна

Дамските зимни туники могат не само да осигурят топлина на собственика си в мразовито време, но и да се превърнат в отлично универсално облекло, което може да се използва за ежедневно носене, бизнес срещи и социални събирания. Днес на пазара се търсят зимни туники, направени под формата на овал или правоъгълник. Класическият вариант за студено време е туника с деколте, която осигурява максимално задържане на топлината за тялото. Туниките за зимата могат да се отличават както с дълги, така и с къси ръкави, което ви позволява да носите различни водолазки под тях.

Пълните дами могат да дадат предпочитание на симетрични зимни продукти, които могат да скрият всички недостатъци на фигурата и да й придадат женствена нотка. Най-популярните материали за създаване на зимни туники са мериносова вълна и кашмир. Такива продукти не само затоплят през зимния сезон, но и ви позволяват да направите изображението доста оригинално и отличително.

Модели туники

Туника фрак

Туника-фрак е един от най-популярните варианти за светски събития. Повечето от тези модели са дълги, така че могат да се използват като отделна рокля.

Бохо стил

Туниката в стил бохо се отличава със своите характеристики на кроене и внимателен подбор на използваните материали. Тази дреха има особена дължина, която я отличава от другите модели. До известна степен бохо туниката прилича на рокля, която може да се носи като отделно облекло или като комплект с други елементи от гардероба. Дизайнът на подгъва може да бъде равен или асиметричен. Изрязваните линии обикновено са украсени с дантела, волани или помпони.

Този модел може да изглежда страхотно не само като туника, но и като отделна рокля. Уникалните изрези на ръкавите и лентата за китката осигуряват изтънчен вид и създават запомняща се визия.

С отворен гръб

Туники с отворен гръб са изборът на смелите момичета. Такива модели са идеални за летния сезон, когато навън е твърде горещо. По-добре е да изберете туники с отворен гръб за момичета с идеална фигура, които не се страхуват да покажат привлекателния си гръб.

Тениска – туника

Тениската туника е спортен вариант на дамски гардероб, който изглежда страхотно с дънки, спортни панталони и други дрехи. Тениската туника може да се използва като ежедневно облекло, за спорт или джогинг.

Пуловер туника

Пуловерът туника е идеалният елемент от гардероба за зимния сезон. Такива дрехи ще могат да стоплят момичето дори в най-суровите зимни дни. За производството най-често се използва вълна.

Риза тип туника

Ризата туника обикновено се изработва от памук или лен, които се отличават с дишането си. Ризата-туника може да бъде заместител на пижама или да бъде предмет от бита. В допълнение, този продукт може да се носи, докато сте на плаж.

Асиметрични

Асиметрична туника ви позволява да създавате интересни ярки образи, които ще се запомнят в продължение на много години. Колекцията на почти всеки дизайнер включва асиметрични модели, за чието използване се използват памук, лен, вълна и други материали. Повечето от асиметричните модели имат ярки цветове. Освен това през този сезон много популярни са туники с асиметрични райета.

С шлейф

Туника с шлейф е идеална за лятното време, особено в плажните зони. За направата на тази дреха често се използва шифон или коприна. Туниките с шлейф се характеризират със свободна кройка, така че не пречат на движението и осигуряват максимален комфорт.

С дълъг ръкав

Туниката с дълъг ръкав е стилен и красив елемент от гардероба за всяка модница. По правило такива модели се характеризират с полусвободна кройка, а по дължината им туниките са под бедрото. Отличителна черта на модела е дълъг ръкав, маншетите на който могат да достигат нивото на китката. Що се отнася до модела на ръкава, тук няма ограничения, те могат да бъдат както класически, така и във формата на прилеп или реглан.

С джобове

Туниката с джобове е универсален стил на облекло за ежедневно носене. Наличието на джобове дава възможност за съхранение на портфейли, мобилни телефони и други аксесоари в тях, което гарантира максимален комфорт.

 

Най-оптималният и универсален вариант са туники в комбинация с клин, които ви позволяват да създадете интересна и удобна визия. Тази опция е подходяща за почти всяко момиче. Ако една жена иска да изглежда още по-стройна, тогава можете да изберете обувки с токчета за тази визия.