Тремо-бельо за всеки ден – подходящо за активни спортуващи хора

Тремо-бельо за всеки ден – подходящо за активни спортуващи хора

Тремо-бельо за всеки ден – подходящо за активни спортуващи хора

Ходите ли на сутрешно бягане всеки ден, но първата слана развали плановете ви? Или обичате риболова, но силните студове ви пречат да се насладите напълно на хобито си? Независимо от хобита, всеки човек става беззащитен срещу студа, тъй като това явление може да съсипе не само ваканция в ски курорт, но и редовно пътуване до магазина. За да бъде тялото винаги удобно, е необходимо предварително да се подготвите за подобни естествени изненади и да обърнете внимание на вида облекло, което може да стопли, дори ако термометърът падне под 0 градуса.

Термобельо за всеки ден – не се ограничавайте до физическа активност през зимата

Необходимостта от закупуване на затоплящо бельо може да се види с прост пример – отивате на работа, гледайте прогнозата за времето и има ли сняг или виелица? Изваждате най-топлите неща от гардероба си и излизате навън. Може дори да нямате време да замръзнете. В момента обаче, в който влезете в метрото или се качите в автобуса, ще има дисбаланс – ще ви стане горещо. Тялото ще започне да регулира температурата и да отстранява влагата. Този процес може да бъде спрян, като премахнете част от дрехите. Съгласете се, че е много неудобно да правите това в обществения транспорт пред очите на другите пътници. В резултат на това, когато стигнете до вашата дестинация, трябва да слезете от метрото в мокри дрехи. А това е голям риск от настинка.

Можете, разбира се, да облечете по-малко неща и да се разхождате по улиците по-бързо. Но рискът да се разболеете в такъв момент само се увеличава. Закупуването на един комплект термобельо, което може да се носи под ежедневни дрехи, не само ще предотврати преохлаждането на тялото, но и ще помогне за спестяване на лекарства, които може да са необходими в случай на настинка.

Термобельо за всеки ден – не се ограничавайте до физическа активност през зимата

Защо топло термо бельо? Това е форма на облекло, която има специални характеристики, основните от които са:

отстраняване на излишната влага от повърхността на кожата;

запазване на топлината.

Бельото от този тип се произвежда по специална технология, която ви позволява да замените два или три слоя обикновени дрехи. Купуването на термо бельо означава да не се напрягате в хобита си, а да го носите в ежедневието.

От гамата можете да изберете онези модели, които са подходящи за вас.

Как работи термобельото

Термо бельото работи по следния принцип. Специалното оборудване създава защитен въздушен слой между кожата и външната среда, така че оставате топли през цялото време на открито. Естествени материали като мериносова вълна в комбинация със синтетични тъкани се използват за производството на ежедневни изделия.

Важно е да споменем, че доброто термо бельо премахва излишната влага. Това е възможно благодарение на тъкани, изработени от синтетични влакна като:

полиамид;

полипропилен;

полиестер и др.

Термобельото от този тип регулира процеса на изпотяване и е подходящо за хора, които водят активен начин на живот през зимата и лятото.

Има и друг вид термооблекло – хибридно. В този случай спалното бельо има свойства за пестене на топлина и влага. Нашият каталог съдържа широка гама от такива модели.

Как да изберем добро термо бельо

За да закупите затоплящо термо бельо, трябва да се съсредоточите върху качеството. Доброто пране трябва да отговаря на следните характеристики:

мек и приятен на допир материал, който трябва да се разтяга и да поддържа формата си след разтягане;

бельото трябва да приляга плътно около тялото, но да не пречи на движението;

маншетите и яката трябва да са двупластови;

шевовете са плоски, без стърчащи нишки;

етикетите и шевовете са разположени от външната страна;

буквите не трябва да се напукват по време на разтягане.

Ежедневните модели ще се различават по функционалност от тези, предназначени за сноуборд, ски или джогинг. Всеки комплект термобельо е снабден с информация, където можете да прочетете предназначението, състава и температурния диапазон, за които е предназначен.