Елегантни рокли за всяка фигура. Намерете своята мечтана кройка!

Официални рокли: разнообразие от модели, според събитието

Въпреки че времето не ни разваля, всяка от нас вече мисли за по-леки стилизации. Време е за много семейни събирания и празненства. Пролетта е и началото на „сезона“ за сватби и приеми. Търсим творения, в които ще изглеждаме красиви и ще се чувстваме комфортно. Повечето от нас търсят перфектната рокля за тези специални поводи. Проблемът обаче възниква при избора на правилната кройка. Една добре прилепнала рокля ще ви направи да изглеждате женствени и елегантни. Как да не допуснете моден гаф

 

Фигура на ябълка? Рокля с диагонален волан е хит!

Имате тънки крака, тесен ханш и големи гърди? Вашият силует е ябълка. Перфектната стилна рокля е тази, която ще разкрие вашия безспорен коз, а именно краката ви. Свободна кройка с ефирна диагонална волана умело прикрива коремчето. Дългата огърлица ще отслаби врата и раменете, а наситеният цвят на роклята ще отвлече вниманието от всякакви несъвършенства. Чудите се дали лъскавият плат е добра идея? Със свободна кройка можете да се спрете на подобно предложение, без да се страхувате, че ще подчертае нежелани извивки.

 

Имате ли форма на круша? Maxi ще бъде идеален за вас!

Хълбоците ви по-широки ли са от раменете? Имате тясна талия и малък бюст? Вашата фигура е крушовидна. Трябва оптически да увеличите бюста, като същевременно отслабнете долните части на тялото. Изберете макси рокля от нежна материя, която ще придаде лекота на силуета ви и ще издължи краката ви. Не забравяйте да подчертаете талията. Перфектното решение за вас е лодка деколте с плисета, благодарение на което бюстът ще изглежда по-пълен, а раменете по-широки. Комплект макси рокля с леки обувки като сандали. Ще изглеждате фини и елегантни.

 

Имате ли фигура пясъчен часовник? Покажете силните си страни!

Талията ви е тясна, а бедрата и раменете ви с еднаква ширина? Вие сте щастлив собственик на фигура, наречена от стилистите пясъчен часовник. Това е най-желаната женска фигура с идеални пропорции. Изберете класическа рокля, която ще подчертае силните ви страни. Подчертаната талия и леко разширеното дъно са много женствени. Декоративен лък ще привлече вниманието към тънката талия и ще добави момичешки чар. Чудите се за цвета на токчетата ? Рокли в пастелни, деликатни нюанси ще бъдат перфектни в комбинация със златни аксесоари.

 

Силуетът на чушката ще придобие женствени форми благодарение на гънките!

Раменете ви по-широки ли са от бедрата? Вашата фигура може да се опише като момчешка. Правилно подбраната рокля ще балансира пропорциите и ще ви накара да се почувствате женствена и секси. Моделът с гънки ще закръгли бедрата, както и подчертаването на талията с малък колан или щампа върху роклята. Изберете рокля с V-образно деколте . Такъв избор ще подчертае бюста и ще изтъни ръцете. Грациозният и супермодерен модел на точки ще добави женственост.

 

Имате ли силует на колона? Заложете на ефирна пелерина!

Ако бедрата и раменете ви са еднакви по ширина и ви липсва талия, вие без съмнение сте т.нар. колона. Жените с тази фигура обикновено са слаби и могат да си позволят различни цветови вариации и кройки. Все пак не забравяйте да разкриете талията. Предложението с лека пелерина, завършваща на талията, ще я подчертае нежно. Долната част тип молив ще подчертае оформените бедра и стройните крака. Този модел ще Ви придаде лекота и чар.

 

Вдъхновете се от стиловете, които Ви предложихме и намерете своята мечтана рокля!