Рокли с вталяване или тип бюстие – защо ги обичаме?

Рокли с вталяване или тип бюстие - защо ги обичаме?

Защо жените обичат вталени рокли? Затова, че перфектно подчертават женствените форми и са подходящи за почти всеки повод. Всяка жена трябва да има поне една вталена рокля в гардероба си, в която да се чувства като звезда.

Вталена  рокля – какво е това?

За мъж това са две енигматични думи, а за жена това означава облекло, което придава увереност и идеално подчертава извивките. Бандажната или вталена рокля, известна още като бандажна рокля, е вдъхновена от самото вталяване по тялото – оттам и името на роклята. Това е облекло за жени с безупречна фигура, тъй като материята прилепва много плътно по тялото. В тази рокля няма да е възможно да скриете гънки или други несъвършенства. Това е перфектната стойка за жени, които са смели и държат на фигурата си.

Различни стилове и цветове на бандажната рокля

Бандажната рокля може да се намери в различни дължини. Имаме супер къси мини рокли, от които да избирате, но също и миди и дълги макси рокли, покриващи коленете. Напоследък сред звездите е популярна миди дължината, която не е толкова провокативна, но все пак стимулира въображението, поради факта, че е много тясна и подчертава женствените форми.

Най-популярни са вталените рокли с широки презрамки, но можете да намерите и такива с деколте тип лодка или напълно без презрамки. Също толкова секси са роклите с дълги ръкави, които ще бъдат по-подходящи за семейно парти или сватба. Дългият ръкав ще омекоти стайлинга, ще добави повече класа и усет.

Бандажната рокля сама по себе си е доста провокативно облекло, така че ако не ходите в клуб, по-добре е да смекчите малко стила с деликатен грим или като изберете равни обувки.

Кървавочервените бандажни рокли са най-популярни. Този цвят е изключително секси и придава още по-провокативен характер на стайлинга. Това ще бъде идеалният избор за среща или посещение на клуб. Червена рокля е гаранция за привличане на мъжки погледи.

През последните няколко сезона е на мода „нюд“ цветовете, тоест телесните – бежово, нежно кафяво и розово. Лесно можете да намерите рокля в този цвят. Бандажната рокля в нюд цвят е чудесен избор за сватба, общение или друго изискано събитие.

Бандажните рокли се предлагат в цяла гама от цветове. Поради тази си конструкция, двуцветните рокли са популярни, за да подчертаят отделните блокове на роклята. Благодарение на това се подчертават различни части на тялото.

Бандажната рокля определено не е модел за всяка жена. В него трябва да се чувстваш свободен, не може да ограничава движенията ти. Въпреки това, ако решите да я облечете, това определено ще бъде любимата ви рокля, която ще ви вдъхва увереност във важни моменти.