Универсални и оригинални идеи за съчетаване на макси туники с други дрехи

Как да изглеждаме завладяващо и стилно с туника

Модни, удобни и женствени – така накратко можете да опишете големите туники . Дамите в XXL размери охотно посягат към тях, създавайки стилизации за всеки повод. И вие мечтаете да изглеждате стилно в туника? С какво и как да го съчетаем.

 

Туниката е задължителна част от гардероба на жените с размери 42-64.Те ви позволяват да подчертаете предимствата на фигурата и да прикриете нейните несъвършенства. Големите дамски туники са чудесен начин да издължите фигурата, да я отслабите оптически, да разголите деколтето и да привлечете вниманието към краката. Модни и универсални, те ще ви помогнат да създадете стилове за офиса, среща, семейно парти и дори сватба. Как да носим туники модерно? Вижте с какво да ги носите и с какво да комбинирате?

 

Туниките са чудесна алтернатива на класическата блуза или риза . Те ще стоят добре на офис тоалет, можете да ги комбинирате и с по-свободни стилизации, които ще носите на разходка, пазаруване или среща с приятели. Ако търсите удобен и в същото време стилен тоалет за ежедневието, изберете комбинация от туника с прилепнала долна част. Благодарение на това ще запазите правилните пропорции на тялото. Можете да комбинирате дълги големи туники с клин или пола тип молив. Силуетът ще се издължи оптически, ако носите високи токчета – обувки или сандали през лятото, ботуши на кол през зимата. Ако искате тоалетът да добави няколко допълнителни сантиметра, тогава черна туника ще бъде хитв комбинация с черен клин и боти в същия нюанс. Творенията с вертикални райета и малки флорални мотиви също прикриват несъвършенствата. Разнообразието от модели ще ви накара да изберете перфектните туники за голям размер. XXL модният онлайн магазин Fashionable Big Sizes е подготвил колекция от туники за жени от всички възрасти.

 

Ексклузивните дамски туники могат да се комбинират и със скини дънки или дънки с широки крачоли, както и панталони от плат с чупки или разширени надолу. Последната комбинация е идеалният избор за елегантни жени. Не забравяйте, че елегантните туники с удължена предна и задна част ще изглеждат най-добре с дънки и панталони от плат. Силует с голям размер също ще изглежда добре в асиметрични кройки.

 

В любимия магазин за големи размери ви предлагаме както едноцветни творения, така и такива с оригинални десени. Носете елегантни изчистени туники, ако харесвате големи и отличителни бижута и шарени аксесоари. Шарените туники се комбинират най-добре с нежни аксесоари в един цвят, вертикалните райета и дребните шарки ще изглеждат най-добре с черни клинове. Шарени щампи и асиметрични кройки се препоръчват, ако носите размер 50 нагоре. Малки цветя или райета ще ви отслабнат оптически. При големите размери можете да посегнете и към големи туники с големи шарки. Флорални бродерии или големи геометрични фигури трябва да има само на онези места, които искате да подчертаете, например на деколтето или ръкавите.

 

Най-популярната комбинация е комбинацията от туника с панталон. За къси модели, които не покриват задните части, е най-добре да носите тесни и тънки клинове. Панталоните под елегантна туника трябва да имат висока талия, което ще ви позволи да маскирате страните. Със заоблен корем и страни трябва да избягвате тесни дънки, които ще подчертаят несъвършенствата на фигурата. Отслабващо действие ще има и комбинацията от черна туника с черен или тъмносин панталон. През лятото обаче можете да заложите на светъл или пастелен клин и тъмен топ. Лоша комбинация ще бъде туника и изгорени панталони. Такъв комплект ще накара силуета да загуби пропорциите си.

 

Туниките ще изглеждат добре не само в ежедневните стилизации, но и допълват вечерни и официални визии. Официалните туники с голям размер ще изглеждат добре с дебели чорапогащници, кожени клинове или памучни панталони с леко разширени крачоли или чупки.

С тези долнища туники за голям размер за сватба в тъмносиньо, черно, бежово ще вървят добре . С тях ще създадете total look стилизации с панталони или поли. Когато се спрете на такъв комплект, не забравяйте да го допълните с обувки и аксесоари в различен цвят.

 

Перфектните туники за големи сватби са и тези с фина дантела или други декорации. Първата цигулка в стайлинга ще играе стилният и отличителен стил. Комбинирайте ги само с едноцветни долнища и аксесоари без излишни декорации. Обувките с висок ток ще добавят елегантен вид.

 

 

Туниките за голям размер са чудесен начин да отклоните погледа си от твърде масивните части на тялото и да подчертаете най-добре изглеждащите, обикновено краката. Ако те са вашата гордост, тогава непременно посегнете към официални туники с големи размери , но къси. Носете ги с чорапогащи и обувки на ток. Когато разкривате крака във вечерен стил, не носете прекалено дълбоко деколте.